Чи будемо в цьому році з морквою і капустою?
У поточному сезоні виробництво білокачанної капусти в Україні може впасти до мінімальних показників за останні 5 років. До таких висновків прийшли аналітики "АПК-Інформ: овочі і фрукти". Як наголошується, в сезоні-2017/18 валовий збір капусти Україні буде в середньому на 8% нижче торішнього. На обсязі виробництва негативно позначилося зниження врожайності через несприятливі погодні умови. До того ж, ряд виробників повідомляють про проблеми з якістю капусти, оскільки значний відсоток врожаю пошкоджений трипсом. На думку експертів, низький урожай вже почав впливати на ціни: фермери відвантажують капусту в середньому на третину дорожче, ніж на початку жовтня 2016 року.
Значно скоротився й обсяг вирощеної моркви. За інформацією експертів, все більше українських виробників вважають вирощування моркви нерентабельним. Як результат, вони досить активно скорочують площі під цією культурою, а деякі господарства і зовсім відмовляються від її виробництва, що, безперечно, вкрай негативно позначиться на обсягах валового збору. Крім того, несприятливі погодні умови у другій половині літа призвели до збільшення продукції, яка непридатна для закладки на зберігання, інформує agroportal.ua.


Як часто можна заряджати смартфон

Із постійний виключенням електроенергії важливо тримати свій телефон зарядженим. Тому чимало людей підключають свої смартфони до джерела живлення одразу при першій же нагоді. Але як часто можна заряджяти телефон?
переглядів: 134
Плацинди з сиром, яблуками, капустою: Як приготувати смачні палянички

Ці смачні паляниці називають і молдавськими, і бессарабськими, і українськими, але вони незмінно апетитні та ситні.
переглядів: 2780
Як заварити червоний буряк, щоб був яскравий та солодкий

Полюбляєте страви з буряком, але приготувати овоч не вдається ідеально, то колір виварюється, то смак не надто солодкий. Є кілька моментів, які варто знати перед тим як почати готівлю.
переглядів: 286
Печиво через м'ясорубку: Як приготувати простий й смачний десерт

Це печиво пахне дитинством і вершковим маслом. Просте у приготуванні з неймовірним смаком. Готуйте й частуйте гостей!
переглядів: 842
Укрзалізниця відкрила ще одне сполучення із Польщею

Українські залізничники мережу залізничних сполучень України та Польщі. Саме тому призначили низку поїздів до цієї країни - №89/73 — 74/90 Харків, Київ — Перемишль та №67/19 — 20/68 Київ — Варшава, Хелм!
переглядів: 331