Ми у Facebook
25.10.2017, 12:40

АТОвці з Рівненщини отримали позашляховик

Аби допомогти захисникам держави на Сході, у Костополі зібрали допомогу для придбання позашляховика. Вагомий внесок у цю справу зробило деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед», долучившись до волонтерів Костопільщини та надавши необхідну суму.

Автомобіль УАЗ-469 передали бійцям 30-ї окремої механізованої бригади в/ч А0409 2 окремого мотопіхотного батальйону «Горинь», який зараз тримає позицію в районі Мар’їнки на Донеччині.

Старший сержант, старшина взводу Іван ЯДРЕНЦЕВ розповідає, що на підприємстві відразу відреагували на прохання та запропонували допомогу - «Військові дуже вдячні за автомобіль, адже така техніка на передовій вкрай необхідна. Авто у хорошому стані, відремонтоване волонтерами. Сьогодні воно використовується на фронті для виконання бойових задач та значно полегшує нам пересування по польовій місцевості.»

Допомогу військовим представники підприємства передали 14 жовтня, у День захисника України.



Нагадаємо, що з початку дій на Сході підприємство ТОВ «Свиспан Лімітед» постійно допомагає костопільським військовим, передаючи на Схід одяг, будівельні матеріали, автозапчастини, продукти харчування тощо. Окрім того, понад 30 працівників заводу у лавах Збройних Сил України захищали та захищають цілісність та незалежність нашої держави.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини