Ми у Facebook
25.10.2017, 16:40

Рівненський «Верес» найпершим серед учасників Кубка України потрапив до чвертьфіналу [+Відео]

З усіх поєдинків 1/8 фіналу Кубка України першим завершився матч у Щасливому. В ньому лідер Першої ліги «Арсенал-Київ» на домашній арені приймав рівненський «Верес». Завдяки швидкому м’ячу гостей клуб з Рівного здобув мінімальну перемогу та першим з-поміж учасників потрапив до 1/4 фіналу змагань.
«Арсенал-Київ» (Київ) – «Верес» (Рівне) – 0:1 (0:1)

Кубок України з футболу, 1/8 фіналу
25 жовтня 2017 року, с.Щасливе, стадіон «Княжа-Арена», 13:00

Арбітр: Юрій Грисьо (Львів)
Асистенти арбітра: Михайло Маланчук (Чернівецька область), Олег Найко (Чернівці)
Четвертий арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш)

"Арсенал-Київ": Іванов, Майданевич, Шевченко, Зозуля, Семенюк (Есеола, 56), Домбровський (Черненко, 74), Батальський, Старгородський, Кизилатеш (Агірре, 86), Трубочкін, Єрмаченко. Головний тренер – Сергій Литовченко

«Верес»: Когут (Бандура, 31), Борзенко, Адамюк, Кобін, Западня, Кучеров, Морозенко (Карасюк, 46), Г.Пасіч, Котляр, Едгар, Палагнюк (Сергійчук, 65). Головний тренер – Юрій Вірт

Гол: Морозенко (19)
Попередження: Шевченко (72) – Сергійчук (82)

Як відмітили в Інформаційній службі НК «Верес», столичний «Арсенал» до матчу з рівненським клубом підійшов у якості не просто лідера Першої ліги ПФЛ, а єдиного професійного клубу держави, що не зазнав у поточному сезоні ще поразок.

Юрій Вірт, на відміну від кубкового матчу з «Агробізнесом», цього разу гравців «молодіжки» залучати не став, хоча і провів максимально можливу ротацію. Футболісти «Вереса», які у чемпіонаті УПЛ, небагато часу проводять на полі, судячи з усього, вирішили скористатися своїм шансом. Саме наша команда зі стартових хвилин захопила ініціативу. Вже на 5-й хвилині міг забити Василь Палагнюк. Потім він же претендував на призначення пенальті. Тиск «Вереса», зрештою, втілився у гол. Євген Морозенко з-за меж штрафного майданчика, як і в грі з «Олександрією», влучив у «дев’ятку».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Доволі швидко «Арсенал» міг відігратися, але Богдан Когут у неймовірному сейві підстрахував Володимира Адамюка, який помилився. На жаль, цей епізод завершився для Богдана пошкодженням, і вже на 31-й хвилині Юрій Вірт був змушений проводити заміну воротаря. Майже одразу після виходу Олександр Бандура продемонстрував, що в будь-яку мить готовий до бою, врятувавши свою команду.

Завершення першого тайму пройшло під диктовку «Вереса». На 42-й хвилин наша команда забила вдруге, але лайнсмен зафіксував поза грою у Палагнюка.

У другому таймі господарі з поразкою не змирилися, створивши біля воріт Бандури кілька небезпечних моментів. На 75-й хвилині влучно злету пробив Есеола, але з офсайду. Ще один гольовий момент був на 86-й хвилині, коли наш голкіпер витягнув м’яч з-під поперечини.

У підсумку «Верес» втримав мінімальну перемогу, здобувши тим самим путівку до чвертьфіналу Кубка України. До слова, матчі цієї стадії заплановані на 29 листопада.








На правах реклами