Ми у Facebook
28.10.2017, 10:43

ОДЕК завершив перше коло Чемпіонату України на першому місці [+Відео]

У черговому турі Чемпіонату України серед аматорів оржівський ОДЕК на власному полі просто познущався над суперником. Підопічні Олега Шандрука відправили у ворота ФК «Хмельницький» відразу 7 голів, залишивши власні «на замку». Ця перемога дозволила оржівцям завершити перше коло лідером групи.
Вже у першому таймі поєдинку проти ФК «Хмельницький» господарі чотири рази засмутили голкіпера суперників. Після перерви у ворота хмельниччан влетіло ще три м’ячі. «Покер» у цій зустрічі оформив Микола Коляда, по два голи на рахунку Павла Таргонія та Юрія Капустинського.

ОДЕК (Оржів) – ФК «Хмельницький»

Стадіон "ОДЕК" (Оржів), 200 глядачів

Голи: Коляда (19, 36, 48, 64), Капустинський (26, 29), Таргоній (90)

Ще один представник Рівненщини в Групі 1 аматорського Чемпіонату України гостював на Тернопільщині. У Чорткові в матчі проти «Кристалу» ФК «Малинськ» вже на 35-й хвилині поступався господарям з різницею у два м’ячі. Дещо покращив ситуацію для малинського клубу «гол у роздягальню», котрий провів на доданій до першого тайму хвилині Юрій Сондак. Майже відразу по перерві Роман Савицький зробив рахунок нічийним і, як виявилося пізніше, остаточним – 2:2.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В оновленому аматорському Чемпіонаті України зіграє два ФК з Рівненщини - КАЛЕНДАР

ОДЕК завершив аматорський Чемпіонат України на четвертому місці

«Кристал» – ФК «Малинськ»

Стадіон "Харчовик" (Чортків), 200 глядачів

Голи: Заставецький (+26), Різник (35) – Сондак (45+1), Савицький (49)

Вже найближчими вихідними матчами 10 туру в аматорському Чемпіонаті України розпочнеться друге коло змагань. У неділю, 29 жовтня, ОДЕК в Оржеві прийматиме «Ниву» з Теребовлі, з якою на виїзді зіграв унічию 1:1. ФК «Малинськ» стартовий тур другої частини змагань пропускатиме.



Наразі, в Групі 1 Чемпіонату України завдяки перемозі ОДЕК на одне очко обігнав «Рочин» із Соснівки. Щоправда, команда з Львівщини на даний момент має одну гру в запасі. Нагадаємо, що саме «Рочин» за підсумками двохматчевої дуелі вибив Оржів із розіграшу Кубка України – у Соснівці команди зіграли 0:0, а на Рівненщині 2:2.







На правах реклами