Ми у Facebook
28.10.2017, 12:21

Екстра-ліга. 7 тур. «Епіцентр К Авангард» - МФК «Кардинал-Рівне». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У гостьовому поєдинку проти дебютанта Екстра-ліги МФК «Кардинал-Рівне» спробує здобути свою другу поспіль перемогу в нинішньому сезоні. Тим більше, що одеський «Епіцентр К Авангард» поки що взагалі очок не заробляв і завдання перемогти для підопічних Сергія Піддубного не здається неможливим.
Матч сьомого туру чемпіонату футзальної Екстра-ліги між командами "Епіцентр К Авангард" та "Кардинал-Рівне", що відбудеться у суботу, 28-го жовтня, обслужить бригада арбітрів у складі: Руслан Лутій (Київ), Юрій Кондратьєв (Київ), Олександр Ткач (Одеса).

Хронометрист: Олексій Діденко (Одеса)

Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево)

Анонс матчу від прес-служби Асоціації футзалу України:

«Для одеських «будівельників» поєдинок проти «Кардиналу-Рівне» буде сьомою спробою взяти свої перші очки у своєму дебютному сезоні в Екстра-лізі. Підопічні Кирила Красія вже кілька разів були близькими до цього, але постійно їм чогось не вистачало. Парадокс у тому, що і «Кардинал» іноді «страждає» чимось подібним: наче підопічні Сергія Піддубного все роблять для того, щоб здобути позитивний для себе результат, але постійно їм чогось бракує: то реалізації моментів, то витримки на останніх хвилинах. Тому, в цьому матчі, як би не банально це пролунало, одній з команд все-таки пощастить трохи більше. Кому? Теоретично, «Епіцентр К Авангард» має вагомий козир у вигляді рідного спорткомплексу СКА. Чи мають подібні козирі «кардинали»? В принципі, рівняни можуть відповісти своєю традиційною непоступливістю. Може, гості зможуть відповісти ще і загальним досвідом ігор на високому рівні, бо саме цього наразі не вистачає їх одеським опонентам. Але якщо врахувати те, що зустрічатимуться дві рівні команди, то тут може статися що завгодно».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»



Нагадаємо, що у понеділок, 23 жовтня, МФК «Кардинал-Рівне» продовжив свою безпрограшну домашню серію у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги до трьох поєдинків поспіль. У матчі шостого туру змагань рівняни переконливо обіграли «ІнБев-НПУ», а за господарів двічі відзначився граючий тренер Сергій Піддубний.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ