Ми у Facebook
29.10.2017, 11:20

В Одесі МФК «Кардинал-Рівне» розібрався з аутсайдером Екстра-ліги [+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне» здобув свою другу поспіль перемогу у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги. В Одесі рівняни на класі розібралися із новачком елітного дивізіону – «Епіцентром К Авангард». Ця перемога стала для підопічних Сергія Піддубного другою поспіль у нинішньому сезоні.
«Епіцентр К Авангард» - «Кардинал-Рівне» - 1:3 (1:2)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 7 тур

28 жовтня 2017 року, Одеса

Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Юрій Кондратьєв (Київ), Олександр Ткач (Одеса)

Хронометрист: Олексій Діденко (Одеса)

Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево)

Голи: Остапчук (16) – Фаренюк (14), Басич (19), Мануйленко (29)

Попередження: О.Бондаренко (13), Коваленко (13), К.Бондаренко (32)

«Епіцентр К Авангард»: Бутов – О.Бондаренко, Остапчук, Свірідов, Мірошник – Гавенко, Радченко, Леонов, Коваленко, К,Бондаренко. Запасний: Рахметов.

В.о. головного тренера: Кирило Красій.

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Мануйленко, Концеба, Фаренюк, Власович – Піддубний, Чудля, Кручок, Басич, Дармовіс. Запасний: Свинарчук.

Головний тренер: Сергій Піддубний.


Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», дотепер рівненський клубі та одеський «Епіцентр» жодного разу не зустрічалися на офіційному рівні. Натомість, суперники двічі грали у літніх передсезонних товариських турнірах. Минулого року перемогу з рахунком – 3:1 святкували «будівельники». А цього літа на «Lviv Open Cup» рівняни взяли переконливий реванш – 6:1.

Звітний поєдинок на правах господарів активніше розпочали гравці «Епіцентра». Вже на першій хвилині після двох поспіль ударів із близької відстані Руслана Остапчука рівнян виручив Микола Дурбан.

Згодом свій шанс не використав Леонов – м’яч пролетів поряд зі стійкою воріт гостей.

Втім, поступово ігрова ініціатива перейшла до нашої команди, яка до речі, до Одеси приїхала без одного зі своїх лідерів – Богдана Новака.

Під пресингом «кардиналівців» господарі стали більше помилятися і вже упродовж хвилини двоє одеситів: Бондаренко та Коваленко – побачили перед собою жовті картки.

А ще за хвилину гості відкрили рахунок. Артем Фаренюк протягнув м’яча через увесь майданчик, проскочив повз Бондаренка та Леонова і пробив точно поміж ніг Бутову – 0:1!

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Гол подіяв на нашу команду заспокійливо і вже невдовзі «Епіцентр К Авангард» зумів відігратися. Костянтин Бондаренко не зовсім вдало пробив у дотик після розіграшу кутового. Втім, м’яч прилетів до Руслана Остапчука, який виграв позицію в Олександра Басича і з розвороту пробив у протихід Миколі Дурбану – 1:1.

Але і нічийний результат протримався недовго. Ще до перерви Олександр Басич сповна використав помилку господарів при введенні м’яча у гру, виконав перехоплення і з гострого кута пробив точно. М’яч від дальньої стійки воріт влетів у сітку – 1:2!

Після перерви наша команда спробувала зіграти по рахунку. Гра пішла до першої помилки однієї зі сторін. І першими помилилися знову одесити.

Артем Фаренюк виграв силову боротьбу на фланзі у Євгена Свірідова і віддав передачу у центр, куди у вільну зону набігав Максим Мануйленко. Точний удар – 1:3!

Одразу після цього господарі знову втратили дві непогані нагоди, аби скоротити відставання. Трохи невлучно пробивали Олег Мірошник та Костянтин Бондаренко.

Рівняни ж перейшли на гру на контратаках і теж мали свої шанси. В одному з епізодів не влучність у завершальній стадії завадила забити дебютний гол за нашу команду Валерію Власовичу.

За чотири з половиною хвилини до фінальної сирени одесити перейшли на гру з п’ятим польовим. Дмитра Бутова замінив Сергій Коваленко.

Втім, після цього «Епіцентр К Авангард» був ближчим до того, аби пропустити, аніж забити. Артем Фаренюк вивів на ударну позицію Сергія Піддубного, але той не влучив у ворота, які захищав польовий гравець.

У підсумку – 1:3. Одесити продовжили вражаючу програшну серію, а «Кардинал-Рівне» здобув другу перемогу у чемпіонаті поспіль.








На правах реклами