Ми у Facebook
03.11.2017, 16:41

У футбольному Чемпіонаті області остаточно визначилися всі володарі медалей [+Відео]

У передостанньому турі Чемпіонату області з футболу визначилися власники останнього комплекту нагород цих змагань. Перемігши в «бронзовому поєдинку» ФК «Рафалівка» на власному полі сарненський «Маяк» достроково посів третє місце у турнірній таблиці, хоча за певних умов він може стати навіть другим.
Перша ліга, 21 тур, 28 жовтня, субота
“Случ” – “Сокіл” 0:3 (юнаки - +:-), “Ізотоп-РАЕС” – ФК “Садове” 2:0 (10:0)
29 жовтня, неділя
“Маяк” – ФК “Рафалівка” 1:0 (0:6), ФК "АГАТ" (Гоща) - "Колос" (Кричильськ) - 0:2
1 листопада, середа,
“Вілія” – ОДЕК 2:9 (7:3)


Долю поєдинку на полі стадіону «Мрія» у Сарнах вирішив єдиний м’яч, проведений з пенальті на 56 хвилині Владиславом Степанчуком. Таким чином, у форварда сарненчан стало в активі шістнадцять голів (другий показник серед бомбардирів першої ліги), а в «Маяка» - на чотири очки більше, ніж у рафалівського клубу.

Теоретично, у сарненчан ще залишаються шанси здобути срібні нагороди, проте для цього в останньому турі «Маяку» потрібно ліквідувати відставання в тринадцять голів від ФК «Малинськ». Щоправда, такий розвиток подій видається малоймовірним.

Наразі єдиною інтригою в Чемпіонаті області залишається доля останнього місця. У випадку перемоги млинівської «Вілії» над «Случем» чи, навіть, нічиєї та програшу ФК «Садове» саме останній клуб опускається на дно турнірки. А останню команду першої ліги чекають два перехідні матчі проти другої команди Першості області (другої ліги).









МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

Оржівський ОДЕК фактично гарантував собі перемогу в Чемпіонаті області

Друга ліга. 25 тур, 28 жовтня, субота,
ФК “Острог-Ак.” – ФК “Костопіль” 7:0, “Стир” – “Волинь-Цем.” 2:4, “КамАЗ-Агро” – “Сокіл” +:-
29 жовтня, неділя
“Енергія” – “Полісся” -:+, “Граніт” – “Водник” 1:1, “Експрес” – “Калина” 0:4


Бугринська «Калина» зробила передостанній крок до перемоги у Першості області. Розгромивши в гостях здолбунівський «Експрес» представники Гощанського району зберегли трьохочковий відрив від найближчого конкурента – клеванської «Коливані». Тепер, аби відсвяткувати перемогу у другій обласній лізі сезону 2017 року, бугринцям достатньо в останній ігровий день на власному полі не програти найгіршій команді Першості – «КамАЗ-Агро» із Острожця.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ