Ми у Facebook
12.11.2017, 19:39

Субсидії, допомога маленькому хлопчику і успішний спортсмен - Підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 6 - 12 листопада.
Цього тижня читачі найбільше цікавилися кількома новинами.



Як повідомляють читачі ОГО, уже почали надходити повідомлення про призначені субсидії.До редакції звернулася рівнянка Неоніла, яка розповіла, що отримала платіжку за жовтень і там уже зазначається субсидія. Йдеться про плату за опалення. За словами жінки, розмір у три з половиною рази менша, ніж минулого року. Також жінка говорить, що уже знає про розмір субсидії щодо розрахунків за газ і воду. Ця субсидія теж менша, ніж минулоріч.

Рівняни отримують повідомлення про субсидії

Крім того, як стало відомо цього тижня,в області розпочали виплачувати гроші за монетизацію субсидій. За економію енергоресурсів у минулому опалювальному сезоні майже 58 тисяч сімей Рівненщини отримають готівку.

За свою економність мешканці Рівненщини отримають гроші



Також стало відомо, що допомога потрібна маленькому мешканцю Рівненщини потрібна допомога на лікування. Курільчик Даніїл Юрійович народився 2015 року, мешкає у місті Березне Рівненської області. У нього діагноз: ДЦП, спастична диплегія, рухові порушення ІІІ рівня за класифікацією GMFCS. На лікування хлопчику потрібно 130 тисяч гривень.

Маленькому мешканцю Рівненщини потрібна допомога




Не обійшлося і без надзвичайних новин. Приміром, аферисти продовжують винаходити нові схеми шахрайств. До 38-річної рівнянки зателефонував невідомий чоловік й повідомив, що хтось несанкціоновано отримав доступ до її банківського рахунку. Для того, аби убезпечити кошти від крадіжок, слід відкрити новий рахунок та перерахувати туди усі заощадження. Таким чином жінка втратила 765 гривень. Так само втратили гроші і двоє інших мешканців Рівненщини.

На Рівненщині діє нова схема телефонного шахрайства



Іван Сівак<br />
фото із його сторінки у мережі Фейсбук.
Іван Сівак
фото із його сторінки у мережі Фейсбук.


А чесні мешканці Рівненщини продовжують прославляти свій край новими перемогами. Заслужений майстер спорту зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Іван Сівак був номінований Міжнародним паралімпійським комітетом на звання «Спортсмен місяця». За рівнянина віддали понад половину голосів і він переконливо переміг у цьому голосуванні.

Рівненського спортсмена за підсумками жовтня визнали кращим у світі

Такими були події тижня, що минає, а яким буде тиждень прийдешній, читайте на ОГО.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами