Ми у Facebook
13.11.2017, 19:20

На Рівненщині засудили молодиків, які побили та пограбували англійця [Фото+Відео]

Обидва грабіжники відбудуться іспитовим строком.
Нагадаємо, 28 вересня 2016 року англієць приїхав до Вараша, щоб відвідати свою дружину. І 9 листопада йому захотілося пофотографувати нічне місто.



Неподалік цілодобового кіоску він зустрів двох невідомих молодиків, які попросили іноземця сфотографувати їх. Чоловік не зрозумів хлопців, адже не володів українською. Відмахнувся від одного з них фотоапаратом. Один із хлопців через це розлив на себе каву, яку тримав у руках, тож почали вимагати купити нову. Англієць погодився, купив нову чашку кави і конфлікт вичерпався. Після цього чоловік залишив незнайомців і продовжив свою нічну прогулянку.



Утім, невдовзі англієць знову потрапив на очі «старих знайомих», які вже були добряче напідпитку. Один із них кинувся наздоганяти чоловіка та повалив на землю. Хлопці почали бити його ногами та руками. Після цього відібрали фотоапарат, документи, золотий перстень, гаманець, у якому було 35 гривень та 35 фунтів стерлінгів та мобільний телефон. Трохи оговтавшись, потерпілий розповів про напад дружині, а вона повідомила до поліції.

Правоохоронці встановили нападників. Ними виявились двоє місцевих жителів – 19-ти та 23-річні варашанці.



Під час огляду помешкання одного із молодиків поліцейські вилучили награбовані речі.

У суді обвинувачені свою вину визнали повністю та щиро розкаялися.

На Рівненщині водій, який на смерть збив бабусю з 6-річною онукою, за ґрати не сяде

Суд визнав чоловіків винними у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України і призначив покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки. Проте, на підставі ст.75 КК України звільнив їх від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк терміном на один рік.

Вирок може бути оскаржений до апеляційного суду Рівненської області через Кузнецовський міський суд Рівненської області виключно з підстав, передбачених ст.394 КПК України, протягом тридцяти днів з дня його проголошення.





На правах реклами