Ми у Facebook
13.11.2017, 15:18

Резонансна ДТП на Рівненщині, де загинули відомі політологи, може бути вбивством

Фото з: rv.npu.gov.ua

У вбивстві підозрюють водія вантажівки.
Досудовим розслідуванням смертельного ДТП на Рівненщині, що сталося 6 вересня, встановлено, що водій вантажівки DAF умисно допустив зіткнення з Opel Omega, в якому були четверо політологів та журналіст. Усі вони загинули.

Про це свідчать дані ухвали Печерського райсуду м.Києва:

«Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 вересня 2017 року, близько 6 хв. 50 хв. ОСОБА_2, маючи умисел на протиправне заподіяння смерті двом або більше особам із використанням транспортного засобу рухаючись сідловим тягачем DAF, реєстраційний номер НОМЕР_1 з причепом автодорогою Київ-Ковель-Ягодин в напрямку м. Ковель Волинської області на 258 км зазначеної автодороги поблизу с. Масевичі Рокитнівського району Рівненської області керуючи зазначеним транспортним засобом діючи умисно допустив зіткнення з автомобілем Opel Omega реєстраційний номер НОМЕР_2, який рухався в напрямку м. Києва, внаслідок чого ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 та ОСОБА_6 померли на місці події, ОСОБА_7 помер в лікарні», — йдеться в ухвалі.

Пізніше говорили про те, що водій, ймовірно, заснув за кермом. Адже навіть не намагався загальмувати.

Досудовим розслідуванням також встановлено обставини, що дають підстави вважати, що до вказаного злочину може бути причетна ще одна особа, власник мобільного номера — оператор «Київстар».

З огляду на це, слідство звернулося до суду надати дозвіл на отримання тимчасового доступу до документів, що містять інформацію про абонентів мобільного зв'язку та їх з'єднання, щоб перевірити причетність цієї особи до вчинення кримінального правопорушення.

За матеріалами hromadske.ua/





На правах реклами