Ми у Facebook
17.11.2017, 18:45

Новий сезон спортзаходу «Ти зможеш, якщо зміг я!» стартував на Дубенщині

Наприкінці осені в Рівненській області завжди розпочинаються традиційні Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» Першими в цьому році на Рівненщині ці спортивні змагання розпочалися в Дубенському районі.
З року в рік працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області відвідують спеціальні навчальні заклади, де проводять для місцевих вихованців спортивні естафети, вікторини та конкурс малюнка на спортивну тематику.

Цьогоріч першими взяли участь у такому заході діти з «Вербської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів», що в Дубенському районі. Вони заздалегідь були розподілені на шість команд, котрі змагалися між собою. Проходження кожної дистанції супроводжувалося демонстрацією навичок в певному виді спорту. Це був баскетбол, волейбол, флорбол та дартс. За підсумками цих естафет перемогли «Скорпіони», команда «Інстаграм» стала другою, а третя сходинка п’єдесталу підкорилася колективу «Найки».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

У дитячому таборі «Агатівка» спортивно зустріли «Олімпійське літо»

Окрім цього були підбиті підсумки конкурсу спортивного малюнку, до якого напередодні були залучені школярі. З декількох десятків заявлених робіт було обрано три найкращих, авторів яких нагородили спортивними призами. Свої відзнаки також отримали й команди, які увійшли до першої трійки під час естафет.

Користуючись нагодою організатори заходу відзначили й переможців та призерів спортивно-масових заходів, які проходили в області протягом 2017 року. Дипломи, кубки та подарунковий спортивний інвентар був вручений відділу молоді, фізкультури та спорту Дубенського міськвиконкому за друге місце в Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня Незалежності України та третє місце в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, а сектор молоді та спорту Дубенської райдержадміністрації був відзначений за перемогу у Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь – здорова нація».





На правах реклами