Ми у Facebook
18.11.2017, 15:38

Лікарням Рівненщини хочуть закупити нові комп’ютери

Більше трьох сотень комплектів комп’ютерної техніки планують закупити для районних лікарень та амбулаторій
Техніку використають для запровадження електронного реєстру пацієнтів, хворих на серцево-судинні захворювання.

Які документи потрібні для отримання податкової знижки на навчання

- Також у рамках реалізації проекту Світового банку заплановано впровадити електронний реєстр пацієнтів, хворих на серцево-судинні захворювання. Для його повноцінної роботи передбачається провести доукомплектацію районних лікарень та амбулаторій області комп’ютерною технікою. Тож наразі група консультаційної підтримки проекту розробила технічне завдання на закупівлю понад 300 комплектів комп’ютерної техніки, серверного та мережевого обладнання для впровадження електронного реєстру, – розповідає керівник групи консультаційної підтримки проекту Сергій Рибачок.

Разом з цим, Сергій Рибачок зазначає, що ця закупівля оголошуються повторно, адже минулого разу було недостатньо учасників торгів.

За свою економність мешканці Рівненщини отримають гроші

Також детально проаналізували рівень забезпеченості медичних закладів області комп’ютерною технікою і досить точно визначили потребу в додаткових засобах. Та кількість обладнання, яку планується закупити, дасть змогу вирішити проблему інформатизації в більшості медичних закладів області. Серед них і найвіддаленіші сільські амбулаторії.

В рамках субпроекту Світового банку на базі Рівненської обласної лікарні організують центр обробки даних для забезпечення роботи реєстру.

На початку року команда проекту Світового банку на Рівненщині уклала угоду з компанією «Елекс» на розробку програмного забезпечення для впровадження в області спеціалізованого медичного реєстру.

За повідомленням прес-служби Рівненської ОДА.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами