Ми у Facebook
21.11.2017, 13:40

Як вступити українцям без посередників в польський ВНЗ

Українські випускники шкіл все частіше замислюються на тим, скільки коштує навчання в зарубіжному вузі. Особливо привабливим є навчання в Польщі, що дозволяє отримати вищу освіту європейського рівня недалеко від домівки.
Але як вступити в польський ВНЗ українцю без посередників, не оплачуючи послуг освітніх агенцій, пропозиціями допомоги яких рясніють сторінки інтернету?

Багато для цього не потрібно, досить слідувати нескладній інструкції від порталу KudaPostupat.Com.

1. Ми опустимо процедуру пошуку і вибору вузу, а також спеціальності, так як методів може бути багато. Важливо в даному питанні лише те, щоб польський вуз був перевіреним, навчання в ньому протягом всього необхідного періоду
можливим, а одержуваний диплом дійсним. Тобто, намагаючись поступити до польського вузу українцю самостійно, має сенс подавати документи тільки в ті заклади, що вже давно присутні на ринку освітніх послуг.

2. На офіційному сайті польських вузів найчастіше розміщують формуляри заяв і анкет для вступників. З їх заповнення і варто почати. А також з пошуку контактних номерів, ел. адрес і скайпу, в тому числі співробітників, які говорять зрозумілою вам мовою. У більшості випадків у відділі рекрутації польського вузу є хоча б один співробітник, який знає російську, українську або англійську.

3. Далі потрібно підготувати скан-копії документів, які є в наявності, і разом з заповненими заявою і анкетою відправити їх до вузу. У відповідь вам повинно прийти повідомлення про те, що документи прийняті до розгляду.

4. Наступним кроком буде оплата за навчання в польському вузі, відправка підтвердження про неї в відділ рекрутації та отримання на руки остаточного рішення про зарахування вас на навчання в польський виш.

5. І ось ми підійшли до моменту, коли окрім питання, як поступити в польський ВНЗ українцю без посередників, виникає ще одне - як власне виїхати в Польщу на навчання. А для цього потрібно зробити ще студентську візу на основі оригіналу рішення про прийняття вас в польський ВНЗ.

6. Останнім етапом буде підготовка документів, їх переклад та легаліція.
Детальніше про те, як вступити в польський ВНЗ українцю без посередників, читайте на сайті Kudapostupat.com.





На правах реклами