Ми у Facebook
03.12.2017, 10:02

У Рівному відіграли третій тур Аматорської футзальної ліги [+Відео]

Після матчів третього туру в чемпіонаті Аматорської футзальної ліги Рівненщини серед команд першої ліги продовжують залишатися три клуби, які мають у своєму активі стовідсотковий показник набраних очок. Мова йде про «Свиспан-Костопіль», «Комфорт-Сервіс» та «Рівнегаз».
«Квартал» – «Рівне 112» – 1:3 (0:0).

26 листопада. 17.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Гордійчук (35) – Ревуцький (22, 37), Груша (31).

Попередження: Момоток (5) – Левчук (10), Величко (23), Шипуков (33).

Як відзначили у прсе-службі Асоціації футзалу Рівненської області, несподівано втративши очки в матчі минулого туру, на зустріч проти «Кварталу» гравці «Рівне 112» вийшли з серйозним наміром надолужити згаяне. Але й нинішній суперник «пожежників» виявився дуже непростим. Впродовж довгих 22 хвилин жодній з команд не вдавалося відзначитися голом. І тільки на початку другої половини гри вищий клас «Рівне 112» дався взнаки. Спочатку голкіпера опонентів потужним ударом пробив Євген Ревуцький, а ще за дев’ять хвилин на контратаці «кварталівців» упіймав Олег Груша. І хоча навіть після цього гравці «Кварталу» не здалися і згодом зусиллями Юрія Гордійчука відіграли один гол, остаточну крапку в зустрічі поставив усе той же Ревуцький, який цього разу розстріляв практично порожні ворота – 3:1.Перемога дозволила «Рівне 112» піднятися до верхньої частини турнірної таблиці. А от «Квартал», програвши вдруге поспіль, знаходиться не в найкращому психологічному стані.

«Комфорт-Сервіс» – «Реал-Рівне» – 4:3 (2:0).

26 листопада. 18.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Петрик (5), Гайдук (12, 40), Прислупський (35) – Савицький (21, 32), Трофімчук (40).

Попередження: Савицький (17) – «Реал-Рівне».

Хоча команда «Комфорт-Сервіс» і мала у своєму активі вже дві перемоги, здобуті у стартових турах, саме поєдинок проти команди «Реал-Рівне» повинен був стати тим випробуванням, після якого можна було б зрозуміти справжню силу команди. «Реалісти» люблять та вміють грати з лідерами і претендентами на найвищі місця, тож і цього разу добряче попсували нерви одному з фаворитів сезону.Однак трапилося це лише наприкінці поєдинку, спочатку ж, здавалося, нічого не віщувало «Комфорт-Сервісу» неприємностей. «Чорні» переконливо виграли перший тайм, коли по разу відзначилися Едуард Петрик та Володимир Гайдук – 2:0. Але лише тільки розпочалася друга половина гри, як інтрига знову повернулася. Роман Савицький з «Реал-Рівне» спочатку відіграв один гол, а потім – і оформив дубль, вирівнявши становище. «Комфорт-Сервіс» знову повів у рахунку на 35 хвилині, коли Тарас Прислупський втік від захисника і влучно пробив. Апогею ж інтрига на майданчику досягла впродовж заключної хвилини. Гравці «Реал-Рівне» навіть не думали здаватися, замінивши воротаря п’ятим польовим гравцем. І це принесло результат – Михайло Трофімчук у падінні проштовхнув м’яч у ворота. Але втримати нічию «реалістам» цього дня не судилося. На останніх секундах «Комфорт-Сервіс» влаштував штурм, що закінчився влучним ударом під поперечину Володимира Гайдука – 4:3.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

«Поліська Січ» – «Сантос» – 2:2 (0:2).

26 листопада. 19.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Шило (37), Кишеєв (40) – Сидорук (12), Сачук (14, у власні ворота).

Попередження: Шило (11) – Деркач (11), Вишневський (15), Принкевич (16).

Вилучення: Сачук (21) – «Поліська Січ».

Єдина в турі нічия була зафіксована у протистоянні «Поліської Січі» та «Сантоса», які поки не демонструють нічого надзвичайного. Перший тайм цікавіше провели гравці «Сантоса», які двічі вразили ворота суперників. Спочатку відзначився Богдан Сидорук, а потім Вадим Сачук надіслав м’яч у власні ворота. Взагалі, Сачук став справжнім антигероєм матчу, адже окрім автоголу заробив також і червону картку на початку другої половини гри.Здавалося, за таких умов, ніщо не завадить «Сантосу» відсвяткувати свою першу перемогу в чемпіонаті. Але гравці «Поліської Січі» билися до кінця і таки досягли свого – на останніх хвилинах зустрічі Вадим Шило та Рустам Кишеєв забили по голу, врятувавши для своєї команди здавалося б безнадійний матч – 2:2.

«Рівнеобленерго» – «Derby» – 2:3 (1:2).

26 листопада. 20.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Загривий (20, у власні ворота), Романюк (25) – Баранов (8), Годлевський (9, 35).

Попередження: Валько (26), Романюк (29) – обидва «Рівнеобленерго».

Вилучення: Валько (35) – «Рівнеобленерго».

Судячи з усього, як на «Рівнеобленерго», так і на «Derby» в нинішньому сезоні очікує непроста боротьба за виживання. Принаймні, в перших двох турах ці команди не набрали жодного очка. Тим важливіше значення мав особистий поєдинок головних невдах старту сезону.Перевагою у стартові хвилини, здавалося, володіли гравці «Рівнеобленерго», однак «Derby» відповів на це кращою реалізацією власних моментів. Впродовж двох хвилин спочатку Дмитро Баранов вивів «біло-чорних» вперед, а потім В’ячеслав Годлевський подвоїв перевагу своєї команди. Але «енергетики» навіть не думали складати зброю. Ще до перерви вони змусили захисника «Derby» Сергія Загривого надіслати м’яч у власні ворота. Далі ж рахунок і зовсім зрівнявся після влучного удару Віталія Романюка. В подальшому забивати могла як одна, так і інша команда, але більше пощастило «Derby» – Годлевський оформив дубль, принісши своїй команді повноцінні три очки. Таким чином, «Рівнеобленерго» продовжує залишатися єдиним клубом першої ліги, який програв усі свої матчі.

«Штанга» – «Свиспан-Костопіль» – 2:6 (0:5).

26 листопада. 21.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Боровець (30,пенальті), Циганков (38) – Українець (11), Степанюк (15), Скоцький (15, 25), Якимчук (18), Василечко (19).

Попередження: Цимбалюк (14), Медун (40) – Якимчук (5).

Вилучення: Вєтров (30) – «Свиспан-Костопіль».

Другу перемогу поспіль з великим рахунком здобув діючий чемпіон аматорської футзальної ліги Рівненщини «Свиспан-Костопіль». Цього разу «біло-помаранчеві» не лишили жодних шансів «Штанзі», яка на старті сезону зовсім не вражає.Доля цієї зустрічі була вирішена ще впродовж першої двадцятихвилинки, коли костопільчани відзначилися п’ятьма влучними ударами, втримавши, разом з тим, власні ворота у недоторканості. Особливо результативною видалася кінцівка першого тайму. У цей час голи у ворота «Штанги» залітали майже щохвилини.Що стосується другої половини гри, то за повної відсутності інтриги найбільше запам’ятався епізод на 30 хвилині,голкіпер «Свиспан-Костополя» у зовсім необов’язковій ситуації збив суперника, за що отримав вилучення, а «Штанга» зуміла розмочити рахунок ударом із 6-метрового. Загалом же костопільчани здобули переконливу перемогу – 6:2, продовжуючи утримувати лідерство у першій лізі.

«Рівнегаз» – «Граніт-Хімік» – 8:4 (4:2).

26 листопада. 22.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Семенюк (2),Тушич (4,23) Ніколайчук (14, 21, 25, 38), Коляда (17) – Лавренчук (12), Газицький (17, 35, пенальті), Любар (28).

Попередження: Тушич (16), Коляда (16), Ніколайчук (35) – Ткачук (11).

Вилучення: Тушич (29) – «Рівнегаз».

Вже у другому турі поспіль срібний призер минулого сезону «Граніт-Хімік» недорахувався турнірних очок. В центральній зустрічі ігрового дня «біло-червоні» поступилися одному зі своїх конкурентів у боротьбі за найвищі місця – «Рівнегазу», який поки лише перемагає. Загалом, гра виправдала очікування уболівальників, ставши найрезультативнішою в турі. На двох команди забили одразу 12 м’ячів. Та все ж, «газовики» упродовж усієї зустрічі діяли більш переконливо, постійно ведучи в рахунку з солідною перевагою. Справжніми героям поєдинку у складі «Рівнегазу» став Олександр Ніколайчук , який відзначився чотирма влучними ударами.Не надто допомогло «Граніт-Хіміку» вилучення у складі «газовиків» – суперник усе одно був сильнішим. Тож «Рівнегаз» продовжує гонитву за лідерами, а «біло-червоним» ще потрібно неабияк попрацювати, щоб повернутися на свій рівень минулого сезону.

Олександр Ващук, представник команди «Рівнегаз»:

– Було непросто, адже напередодні проводили матчі чемпіонату України серед газових господарств, тож не встигли як слід відновитися. З іншого боку, перед грою проти «Граніт-Хіміка» дозаявили двох досвідчених гравців, які нам дуже допомогли. Результатом та якістю гри задоволений, адже постійно вели в рахунку і тримали все під своїм контролем. Можу сказати, що цей поєдинок – найскладніший для нас у нинішньому сезоні. «Граніт-Хімік» – серйозний суперник, який, не сумніваюся, боротиметься за високі позиції.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ