Ми у Facebook
05.12.2017, 17:20

Рівнянку шокувало, як водій маршрутки відмовив везти пенсіонерку

фото ілюстративне.

Рівнянка намагалася заступитися за стареньку, але вона отримала різку відповідь від оточуючих.
Активістка та юристка Ліана Диновська написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук:



У мене культурний шок!
Зайшла старенька бабуся в маршрутку за номером 35 і попросила водія підвезти її по пенсійному посвідченню, як пільговика. Водій голосно відрізав: « Не візьму!»! Бабуся ще раз попросила, зауважила, що вже темно і вона довго чекає транспорт. Водій злісно ще раз: « не візьму сказав!»
Я попросила бабусю зайти і дала кошти на проїзд, при тому поцікавилась у водія, чи є хтось по посвідченню як пільговик. Водій відповів: « всі в маршрутці по посвідченням!». Люб’язно перепитала у присутніх в маршрутці,чи надав водій бодай комусь пільгу, на що присутні відмовили. Відтак,у маршрутному автотранспорті не було жодного пільговика!
Запитала у водія, хто перевізник? Він відповів, що сам є власником маршрутного таксі і перевізником!
Запитала ,чи він не вживав алкоголь? Відповів, що завжди керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння! З водієм все зрозуміло!
Тут почався треш від присутніх в маршрутці:
- доїдеш, тоді будеш питання задавати!
- а ти знаєш скільки коштує солярка?
- вали звідси і бабку ту прихопи!
- ці старі вже задовбали, нехай місце собі шукають вже ближче до землі!
Бабуся почала плакати, байдужість 30-50 річних мене шокувала!
ФБ не офіційне звернення, але знаю, що відреагуєте на такі дії водія! Так не має бути. Люди, будьте взаємоввічливі, любіть і поважайте старість!
Моя свідомість відмовляється сприймати таку реальність і відповідне ставлення до літніх людей!


Рівнянка скаржиться на водіїв маршрутки

Фото зі сторінки Назарія Поліщука.
Фото зі сторінки Назарія Поліщука.


Сьогодні, 05 грудня, міський депутат Назарій Поліщук розмістив повідомлення про те, що має відбутися засідання комісії транспорту за участю водія і підприємця, також на комісію запросили начальника міського управління транспорту Віталія Миронюка.

Рідні просять врятувати життя юного рівнянина

“Хочу нагадати рівнянам, що Рівненська міська рада виділила понад 4,5 млн.грн, як компенсацію ща проїзд пільговиків власникам маршруток,” - написав Назарій Поліщук.

Кореспонденту ОГО вдалося дізнатися деталі:

- Я був на засіданні цієї комісії, під час виступу виніс пропозицію звільнити цього водія. Вважаю, що за подібне ставлення до людей, потрібно нещадно звільняти! Повідомити, які висновки цієї комісії я не можу, бо не був до кінця, оскільки мусив брати участь у комісії щодо безпеки дорожнього руху, - говорить начальник управління транспорту і зв’язку Рівненського міськвиконкому Віталій Миронюк.

Кореспондент ОГО звернувся за коментарем до власника 35 маршруту, але той був заклопотаний — брав участь у засіданні комісії й пообіцяв прокоментувати цю ситуацію пізніше.

Ліана Диновська повідомила, що на згаданій комісії вирішили, щоб перевізник письмово звітував щодо покарання водія за таку поведінку.

Нагадаємо, що нещодавно читачка ОГО скаржилася на водіїв 49 маршруту. Нещодавно читачка ОГО Наталія розповіла, що бачила, як на одній із автостанцій у Рівному, учасника АТО відмовилися везти згідно з належними йому пільгами й, за її словами, буквально виштовхали в плечі з маршрутки.





На правах реклами