Ми у Facebook
08.12.2017, 08:01

Олексія Хахльова переобрали головою оновленої обласної федерації футболу [+Відео]

У середу, 6 грудня, у Рівному відбулись установчі збори Громадської спілки «Рівненська обласна федерація футболу». Делегати – представники районнних футбольних федерацій - обрали Олексія Хахльова головою реформованої обласної федерації та затвердили її керівні органи.
Як відзначили у самій Рівненській обласній федерації футболу (РОФФ), установчі збори відбулося задля приведення юридичних і організаційних питань діяльності головного футбольного органу Рівненщини, її документації у відповідність до змін в чинному законодавстві. Це є одним з важливих етапів реформування українського футболу.

Як відзначив у вступному слові пан Хахльов, «у наш непростий час футбол є не лише найпопулярнішим видом спорту, а й консолідуючим фактором суспільства».

Ще раз це продемонстрували учасники установчих зборів Громадської спілки «Рівненська обласна федерація футболу». Віднині у керівника федерації буде відразу три перші заступники, котрі відповідатимуть за різні напрямки розвитку футболу.

Так першим заступником, який відповідатиме за розвиток на Рівненщині професійного та аматорського футболу став депутат облради (БПП «Солідарність»), заступний голови Рівненської облдержадміністрації Віталій Ундір.

За розвиток дитячого, юнацького, молодіжного, студентського та жіночого футболу відповідатиме перший заступник, народний депутат (ВО «Батьківщина») Сергій Євтушок.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов поїхав на засідання УПЛ, а Мазяр офіційно попрощався з уболівальниками

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

А от займатись матеріально-технічним забезпеченням та антикорупційною діяльністю буде перший заступник, народний депутат (ВО «Свобода») Олег Осуховський.

Допомагати реалізовувати стратегію розвитку футболу на Рівненщині першим заступникам та голові федерації будуть ще п’ятеро заступників за напрямками. Ними стали: Володимир Дзюбак, Валерій Гладков, Віктор Кириловець, Євген Донцов та Андрій Біланчук. Останній, нагадаємо, є віце-президентом НК «Верес», а його компанія «АвтоПлюс» - офіційний спонсор рівненського «Вереса».

Також учасники установчих зборів підтримали на посаді виконавчого директора Рівненської обласної федерації футболу Олега Кучера та затвердили склад виконавчого комітету федерації.

Реформування головної футбольної структури Рівненської області має завершитись 1 лютого 2018 року. Тоді відбудеться Конференція Громадської організації «Рівненська обласна федерація футболу», де має бути прийняте рішення про її ліквідацію та передачу всіх повноважень новоствореній Громадській спілці «Рівненська обласна федерація футболу».

Окрім цього, установчі збори постановили: створити громадську спілку «Рівненська обласна федерація футболу» (із зазначенням мети її діяльності і місцезнаходження, визначення повного та скороченого найменування громадської спілки, власної назви іноземною мовою тощо), затвердити Статут ГС РОФФ, звернутись до ГС ФФУ з проханням надання членства та визначити особою, яка має право представляти Громадську спілки «Рівненська обласна федерація футболу» для здійснення реєстраційних дій виконавчого директора Олега Кучера.








На правах реклами