Ми у Facebook
26.12.2017, 18:40

АТО / Війна: команда парамедиків, яка працює в зоні антитерористичної операції, потребує підтримки

фото з: asap-rescue.com.

Без допомоги небайдужих людей активісти не зможуть і далі рятувати людські життя.
"ASAP RESCUE" - офіційно зареєстрована громадська організація. Мета дільності організації — проведення рятувальних операцій та участі в них під час катастроф, катаклізмів та ситуацій, які несуть загрозу життю і здоров'ю громадян в мирний час, під час масових заходів, заворушень, проявів агресивної дії зовнішніх або внутрішніх деструктивних факторів, а також під час військових операцій, які несуть загрозу життю і здоров'ю громадян країни.

АТО / Війна: Україну захищають по кілька чоловіків з однієї родини


Зараз активісти "ASAP RESCUE" працюють в зоні АТО, здійснюючи різноманітну діяльність, у тому числі евакуйовуючи поранених. Свого часу в "ASAP RESCUE" працювали Народні Герої України: Юрій Бондар «Шаман», Галина Алмазова «Вітерець». А Народні Герої України Ольга Башей «Кроха» та Юлія Паєвська «Тайра» й далі продовжують працювати у команді пармедиків.

АТО / Війна: російська кінозірка захищає Україну (+ВІДЕО)

Проте діяльність організації стає неможливої без фінансової підтримки небайдужих людей.


- Останнім часом активність населення знизилася. А наша організація постійно потребує фінансової підтримки небайдужих людей. Лише для фінансового забезпечення роботи нашої команди у зоні АТО необхідно 250-500 тисяч гривень на місяць. До того ж, у нашої організації майже 800 тисяч гривень боргу за техніку. Тобто, реанімобіль може рік працювати в зоні АТО, а ми й далі виплачуємо його вартість. Також нам потрібно оплачувати вартість пального, платити харчування людей. Одночасно кожного дня в зоні антитерористичної операції працює близько 30-40 людей. Без допомоги небайдужих громадян ми не зможемо й далі повноцінно реалізовувати свою діяльність. Я не хочу сказати, що військові медики без нас не впораються. Йдеться не про це. Просто з нашою допомогою можна швидше доправляти поранених бійців у комфортних реанімобілях. Зараз сили нашої організації на сто відсотків задіяні для надання евакуаційної та медичної допомоги всім постраждалим в ході проведення антитерористичної операції в Донецькій області, а також для інших гуманітарних завдань, які виникли безпосередньо в ході проведення АТО.
Медична евакуація реалізовується за допомогою спеціалізованих та стандартизованих медичних платформ. Евакуацію здійснюють силами парамедиків, які забезпечують своєчасне й ефективне переміщення і надання допомоги під час евакуації поранених, травмованих або хворих від місця поранення та інших місць до медичних лікувальних установ., - говорить Ілля Лисенко, засновник та керівник "ASAP RESCUE" та благодійного фонду "АСАП ЕМС ХОТТАБИЧ"

За особистий внесок в організацію та надання спеціалізованої медичної допомоги військовослужбовцям Збройних сил України, відданість справі, виявлений при цьому високий професіоналізм, за врятовані життя, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну благодійну і гуманітарну діяльність команду "ASAP RESCUE" неодноразово відзначали державними та недержавними нагородами:

Орден «За заслуги» III ступеня;
Орден княгині Ольги III ступеня;
Медаль «За врятоване життя»;
Медаль «За сприяння Збройним силам України»;
Заохочувальна відзнака Міністерства оборони України — Нагрудний знак «Знак пошани»;
«Подяка Міністерства оборони України»;
Почесний нагрудний знак начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗСУ «За заслуги перед Збройними силами України»;
Майже всі учасники отримали відзнаки Міноборони та Генерального штабу України;
Відзнака Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» - 113 добровольців.

Допомогти команді "ASAP RESCUE”, можна перерахувавши кошти на реквізити, які розміщені на офіційному сайті організації:

https://asap-rescue.com/#donate

Дізнатися більше про діяльність цієї організації можна за посиланням: https://asap-rescue.com.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами