Ми у Facebook
28.12.2017, 15:36

Блог «Метро» — красиво про корисне

Наразі інтернет — бездонне джерело інформації. Але воно надмірно засмічене рекламними текстами, неперевіреними фактами, маніпулятивними статтями. Тому іноді відшукати необхідне вельми непросто, доводиться блукати мережею, витрачаючи дорогоцінний час на перегляд словесного сміття.
Але ще є місця, де можна знайти справді корисну інформацію на різноманітні теми, які цікавлять кожного. Серед таких ресурсів, наприклад, блог «Метро» https://blog.metro.ua/. У ньому немає нічого зайвого: рецепти різноманітних страв, корисні поради щодо вдалих покупок, навчання та подорожей — все це у вільному доступі без жодних обмежень.

Абетка шопінгу



У блозі «Метро» ви дізнаєтеся, де саме і коли варто купувати ті чи інші речі, як відчутно зекономити та придбати саме те, що хочеться, а не те, що нав’язують, а також про якість продуктів і їхній склад. Максимально неупереджена думка дасть змогу нарешті зорієнтуватися у вирі товарів та послуг і не потрапити на гачок хитрих маркетологів.

Наближення свят зазвичай характеризується надмірною метушнею та стихійними покупками, які істотно шкодять сімейному бюджету. Але влаштувати незабутнє торжество можна без надмірних витрат. Слід лише прислухатися до корисних порад і почати готуватися до свят заздалегідь, а не в останні хвилини.

Кулінарний гід



Звичайно, можна піти до ресторану або замовити готову їжу. Але іноді хочеться потішити родину, приготувавши щось смачненьке власноруч. Тому в блозі «Метро» ви знайдете рецепти на будь-який випадок. Серед них:

— секрети приготування домашніх бісквітів;
— ази французької кухні;
— поради щодо перетворення звичайного сиру на неймовірно смачні сирники;
— варіанти приготування устриць в домашніх умовах;
— безліч способів фруктової нарізки для прикрашання святкового столу.

Колекція кулінарних цікавинок постійно оновлюється і буде корисна не лише домогосподаркам, а й тим, хто бажає стати шеф-кухарем бодай на власній кухні. Безліч кулінарних секретів допоможуть створити смачні шедеври, від яких ваші домашні будуть у захваті.

Божественний нектар: усе про напої



Як правильно вибирати алкоголь чи готувати справді незабутню каву? Чим можна замінити вітаміни у пігулках? Який глінтвейн не лише зігріє, а й смакуватиме найкраще? У відповідному розділі йдеться про різноманітні напої на будь-який смак. Рецепти та поради, захоплюючі факти та історії — відірватися неможливо!

Тут буде цікаво не лише кулінарам, а й справжнім знавцям і шанувальникам пива, шампанського та вина. Адже в цьому розділі можна знайти, наприклад, рецепти пивних коктейлів і цитати відомих людей щодо їхнього ставлення до алкоголю. А поціновувачі шампанського нарешті зможуть розібратися в усіх його різновидах.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ