Ми у Facebook
31.12.2017, 08:21

Якою буде погода в Рівному на Новий рік - синоптики уточнили прогнози

На Рівненщині в останній день 2017 року зима намагатиметься заявити про свої права легким морозцем та ожеледицею, дрібним сніжком і пронизливими холодним вітерцем.
У неділю, 31 грудня, на заході та півночі України трохи похолодає і пройдуть невеликі дощ та мокрий сніг. Вдень 31 грудня буде холоднувато на заході та півночі, -1+4, на сході, у центрі до +7, на півдні до +9 градусів.

"1 січня вночі місцями невеликі опади, проте нічого суттєвого, температура повітря 0+4 градуси, на заході України, у Чернігівській, Сумській, Харківській областях 0-3 градуси морозу. Вдень 1 січня без істотних опадів, потепліє до +2+8 градусів", - розповіла синоптик Наталка Діденко.

За інформацією Рівненського гідрометцентру, на території області вдень 31 грудня буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу та невеликого дощу.

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, місцями поривчастий до 15-20 м/с. Температура повітря вночі знизиться до 0...-5°С, щоправда, вдень підніметься до 0...+5°С. Атмосферний тиск буде падати.

Ранок 1 січня 2018 року рівняни зустрінуть, на жаль, вже без снігу. Буде хмарно з проясненнями, місцями невеликі опади переважно у вигляді дощу. Вітер західний 7-12 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі -3…+2⁰, вдень +2…+7⁰. Атмосферний тиск буде падати.







На правах реклами