Ми у Facebook
02.01.2018, 16:20

Рівненщина: у пожежі згорів чоловік

Першого січня о 10:21 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Жалин Костопільського району по вулиці Поліська.
На місце пожежі було направлено чергове відділення вогнеборців 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль та місцева пожежна команда села Яполоть.



Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла в цегляному житловому будинку критим шифером по дерев’яній обрешітці розміром 12х12м. Мешканці селища повідомили, що у будівлі може знаходитися власник оселі. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору зайшли у вщент задимлене приміщення на пошуки чоловіка. На гасіння рятувальники подали два водяних ствола. У одній із кімнат виявили тіло 56-річного господаря помешкання.



Пожежу ліквідували о 14:18. Вогнем знищено покрівля будинку по всій площі, перекриття на площі 64 м2 та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни житлового будинку.

Причина пожежі та трагічної загибелі власника встановлюються.

Працівники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області вкотре застерігають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті.





На правах реклами