Ми у Facebook
03.01.2018, 10:00

У відкритому Чемпіонаті міста Рівне з футзалу відіграли 7 тур [+Відео]

Два лідери турніру здобули легкі перемоги, крупно обігравши аутсайдерів - "Комфорт-Сервіс" здолав "Горинь", "Славія" "в суху" розтрощила "Рівнеобленерго". Цікаву боротьбу варто було очікувати у матчі між "прокурорами" та "газовиками", проте в підсумку переконливу вікторію здобув саме "Рівнегаз".
Відкритий Чемпіонат міста Рівне з футзалу 2017-2018 років

7 тур, 30 грудня, субота
"Комфорт-Сервіс" - "Горинь" 9:4, "Феміда" - "Рівнегаз" 2:5, "Горбаків" - "Квартал" 4:6, "Хімік-Граніт" - "Північ-Центр" 5:2, "Славія" - "Рівнеобленерго" 7:0


У матчі двох середнячків - ФК "Горбаків" з Гощанського району та "Кварталу" з обласного центру - перемогли більш досвідчені рівняни, також на класі здобув перемогу "Хімік-Граніт" у грі проти "Північ-Центр".

Таким чином, за два тури до фінішу змагань турнірну таблицю впевнено продовжує очолювати минулорічний переможець Чемпіонату міста «Славія», яка поки не втратила жодного очка. Другим йде «Комфорт-Сервіс», який відстає від лідера на п’ять пунктів, щоправда, маючи в запасі один матч. За третю сходинку ведуть боротьбу «Хімік-Граніт» та «Рівнегаз», котрі, швидше за все, вирішать долю бронзових медалей в очному поєдинку.



Серед бомбардирів лідирують Володимир Гайдук із "Комфорт-Сервіс" (15 голів) та Віталій Тушич із "Рівнегазу" (14 голів).



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

А за кілька тижнів у Рівному почнеться черговий футбольний турнір, щоправда зі «звичайного футболу», поєдинки якого відбуватимуться під відкритим небом на гаревих полях обласного центру.

Як розповів Валерій Гладков, голова Рівненської міської федерації футболу, відкрита першість міста Рівне "Меморіал Володимира Шморгуна" стартує у суботу, 20 січня. Нарада представників команд –учасниць запланована на середу, 10 січня, о 17:30 в рівненській Обласній спортивній диятчо-юнацькій школі олімпійського резерву (ОСДЮШОР), що у парку Тараса Шевченка.






На правах реклами