Ми у Facebook
04.01.2018, 16:03

У рівненську обласну бібліотеку потрібні волонтери

Добровольці потрібні для мовних курсів.
Поспілкуватися німецькою мовою? Згадати граматику? Подивитися фільм? Пограти в ігри? Легко! Це все та багато іншого можна зробити у рамках розмовного німецького клубу, який протягом останніх десяти років відбувався у куточку «Бібліотека-партнер Goethe-Institut: Мова. Культура. Німеччина» за участі волонтерів фонду Роберта Боша.

Як виглядають рівняни у чорно-білих тонах


Проте, цьогоріч фонд Боша згорнув свою діяльність на території України і наразі невідомо про появу нових волонтерів. Однак, для багатьох наших відвідувачів та представників громади перспектива спілкування, практики розмовної німецької мови залишається актуальною, цікавою, корисною.

Де у Рівному можна пограти у шахи

Куточок «Бібліотека-партнер Goethe-Institut: Мова. Культура. Німеччина» пропонує своїм відвідувачам широкий фонд літератури, низку технічних засобів (компютери, мультимедійна дошка, планшети, тощо) та комфортні затишні умови для відродження традиційних німецькомовних клубів у стінах бібліотеки.

Для відновлення роботи Deutschklub на даний момент потрібно лише одне – кандидатура ведучого, лідера, який буде опікуватися проведенням засідань, буде виконувати роль мотиватора та організатора аудиторії на волонтерських засадах. Місто Рівне має багато кваліфікованих спеціалістів – філологів, викладачів, компетентних носіїв – студентів, школярів, які б змогли своїм ентузіазмом, здібностями, любов’ю до німецької мови проводити чудові, цікаві заняття.

Тому ми запрошуємо усіх, хто має бажання і здібності, спробувати себе у ролі лідера Deutschklub, у чому куточок «Бібліотека-партнер Goethe-Institut: Мова. Культура. Німеччина» готовий надати всю можливу підтримку.

Волонтерів чекають у куточку «Бібліотека-партнер Goethe-Institut: Мова. Культура. Німеччина»! у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Довідки за телефоном: 0362-260534.

За повідомленням сайту Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами