Ми у Facebook
05.01.2018, 08:40

"Щасливчик": щоб дитячі мрії ставали реальністю

Дитячі мрії повинні здійснюватися, а особливо напередодні свят. Якщо ви дійсно хочете зробити своїй малечі, а заодно й собі, крутий та незабутній подарунок – відведіть її у клуб дитячого дозвілля "Щасливчик".
Що ж таке клуб дитячого дозвілля "Щасливчик"? Найперше – це місце, куди діти хочуть повертатися. А ще "Щасливчик" – це міні-садочок та клуб для дітей.

У “Щасливчику” працюють хороші, чуйні й професійні вихователі, які знайдуть підхід до кожної дитинки, а ще вони знають, чим захоплюються, про що мріють та що полюбляють дітки, тож роблять усе, аби вони тут почувалися щасливими. Групи в садочку поділені за віком, що дозволяє вихователям ретельніше й конкретніше готуватися до занять, а діткам – спілкуватися з однолітками. Заклад зовсім молодий, тож у "Щасливчику" нові меблі, чудовий яскравий інтер’єр, тепла підлога. Тут встановлена система відеонагляду, і батьки у будь-який момент можуть глянути, що робить їхня дитина.



Клуб дитячого дозвілля "Щасливчик" відкритий для всіх діток. У ньому проходять такі цікаві та корисні заняття:

Підготовка до школи. Запрошуються дітки з чотирьох років. У програмі – підготовка до школи, а саме: розвиток мовлення, основи грамоти, основи математики і логоритміка.



Англійська мова. У клубі "Щасливчик" є заняття з вивчення мови для діток від чотирьох років. Заняття можуть відвідувати навіть ті, хто вже ходить до школи (молодші школярі).

Лего-студія. Заняття з "Лего" з’явилися у клубі нещодавно, проте вже встигли стати улюбленими. Хто з дітей не обожнює годинами сидіти й будувати фігурки з конструктора? У "Щасливчику" поділяють такі захоплення ваших дітей і пропонують спеціальні заняття. Щосуботи у вас може бути 1,5 години вільного часу, який ваша дитина проведе з вихователем, який знає, як скласти з "Лего" будь-що. Частину часу дітки складають певні частини майбутньої спільної конструкції, а потім граються нею. Заняття з конструктором не лише цікаві, а й дуже корисні. Дітки розвивають увагу, уяву, мислення, математичні здібності та дрібну моторику рук. А ще малеча вчиться працювати у колективі.



Хореографія. Для занять танцями запрошуються дітки від 4 років. Тут вони зможуть продемонструвати всі свої танцювальні здібності й опанувати нові вміння. Дітки на хореографії розучують нові рухи, вивчають таночки та, звісно, розвиваються фізично.

У міні-садочку "Щасливчик" – свої заняття. Окрім класичних (ознайомлення з навколишнім світом, творчість, музика, логоритміка, математика, розвиток мовлення), ваші діти будуть посилено вивчати англійську мову, займатися хореографією та конструюванням з допомогою конструктора “Лего”. У "Щасливчику" також використовують розвиваючі методики, які дозволяють дитині навчатися із задоволенням та непомітно. Не забувають у міні-садочку і про свята – весни та осені, випускний, Новий рік і, звісно, дитячі дні народження. На кожного іменинника чекає веселе свято з аніматором та розвагами!



Групи в міні-садочку невеликі – до 10 дітей, що дозволяє вихователям приділити кожній дитині достатньо часу та уваги. Є у міні-садочку психолог та логопед, які проводять групові та індивідуальні заняття. А щоб малеча була здоровою, раз на тиждень всіх оглядає лікар.

Отож, якщо ви бажаєте, щоб малюк завжди із задоволенням йшов до садочка й повертався звідти натхненним та щасливим, тоді вам точно у Клуб дитячого дозвілля "Щасливчик"!

м. Рівне, вул. Чорновола, 91д. ЖК "На Щасливому". Тел. 098 8508080, 073 0920045.






На правах реклами