Ми у Facebook
05.01.2018, 08:59

У центрі Рівного з’явилось нове місце для безкоштовного відпочинку (+ФОТО)

Рівнян та гостей міста запрошують прогулятись на реконструйованому майдані, послухати музичний годинник з курантами і зробити селфі у різдвяній фотозоні.
Ввечері у четвер, 4 січня, місто Рівне відзначило народження оновленого майдану Музики.

Перед органним залом урочисто, з феєрверками та з виступами артистів обласної філармонії, відкрили реконструйований скверик.



Крім нової бруківки на майдані, яскравої підсвітки приміщення залу камерної та органної музики, оновленого годинника з курантами, з яких кожні 15 хвилин лунатиме класична музика, тут облаштували різдвяну фотозону.



А довершує композицію металева скульптура - чарівна арфа з янголом.

"Це перша масштабна подія цього року в Рівному, і надзвичайно позитивна. Сподіваюся, що й увесь рік наповниться такими ж позитивними подіями. І хочу побажати, щоб на цьому майдані завжди гуляли люди, і щоб майдан дарував їм гарний настроєм у будь-яку погоду. Я дякую усім причетним за роботу. А особливо – ковалю Артему Вольському, який створив цю чудову скульптуру – арфу", - зазначив міський голова Володимир Хомко у своєму виступі на відкритті реконструйованого майдану Музики.









На майдані Музики буде ще й безкоштовний wi-fi. А зараз всіх охочих запрошують сфотографуватися чи зробити святкове селфі у спеціально облаштованій різдвяній фотозоні. Про це повідомили з прес-служби Рівненської міської ради.

ДО ТЕМИ Сьогодні у Рівному збереться Майдан

Святковий настрій рівняни можуть знайти біля нової фотозони

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ