Ми у Facebook
18.01.2018, 09:21

«Славія» вп'яте поспіль стала Чемпіоном міста Рівне з футзалу [Фото+Відео]

У неділю, 14 січня, відбувся останній тур Відкритого Чемпіонату міста Рівне з футзалу 2017-2018 років. Чемпіоном міста Рівне з футзалу вп`яте поспіль стала "Славія", крім того, втретє підряд "славісти" в додачу до чемпіонського титулу додали Кубок.
Результати останнього туру наступні:

"Горинь" - "Північ-Центр" 8:9, "Рівнеобленерго" - "Квартал" 3:7, "Феміда" - "Хімік-Граніт" 4:5, "Славія" - "Комфорт-Сервіс" 1:1 (ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО З МАТЧУ), "Горбаків" - "Рівнегаз" 4:7

Звіт про, фактично, фінальний матч від офіційного сайту ФК "Славія":

"Останніми роками головним конкурентом "Славії" в Чемпіонаті Рівного був "Комфорт-Сервіс", але за чотири попередні роки так жодного разу піднятися вище другого місця суперник не зміг. Не став виключенням і цей сезон.

Календар матчів Чемпіонату міста відразу давав зрозуміти, що перші вісім турів для цих команд формальність, і звання Чемпіона Рівного буде розіграно в очному протистоянні цих команд в останньому турі. Щоправда, "Комфорт-Сервіс" без очкових втрат не зміг дістатися "фінальної" гри. Єдина нічия, давала фору "Славії", і команді у вирішальному матчі залишалося лише не програти.

"Славія" та "Комфорт-Сервіс" видали справжній супер-матч достойний називатися фіналом. До слова, і уболівальників на цю гру зібралося доволі багато, як для ігор подібного рівня, і команди не підвели. Футболісти показали усю свою майстерність, але "Славія" виявилась майстернішою. У "Комфорт-Сервіса" дуже вдало грав воротар Павло Котюк, але саме його авантюра наприкінці першого тайму завершилась голом у ворота його команди. Тепер "Комфорт-Сервісу" треба було забивати двічі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

У другій половині гри "Славія" більше грала по рахунку, натомість суперник почав ризикувати, і вже в середині тайму пішов з п`ятим польовим гравцем. Не пройшло і хвилини, як Тарас Прислупський відновив рівновагу, і напруга в матчі знову зросла до максимуму, адже одна помилка, чи один вдалий удар по воротах міг би перекреслити усі попередні перемоги. Останні хвилини "Комфорт-Сервіс" знову пішов з п`ятим польовим, але чергова неточна передача, і нерви здали у Юрія Сондака. Він зі злістю вибив м`яча, коли той вийшов на аут. Жовта картка за недисципліновану поведінку, яка стала другою для футболіста в цьому матчі. До фінального свистка, "Славія" не ризикувала, а вміло у більшості тримала м`яча, задовольнившись нічиєю в матчі, але загальною перемогою в Чемпіонаті Рівного".

Нагадаємо, що останнє місце в нинішньому Чемпіонаті міста зайняла "Горинь", яка вилетіла до другої ліги.

Після завершення останнього туру змагань відбулося нагородження кращих гравців і команд: кращий воротар - Кособуцький Юрій ("Славія"), кращий захисник - Гергелюк Олександр ("Рівнегаз"), кращий нападаючий - Володимир Гайдук "Комфорт-Сервіс", кращий бомбардир - Віталій Тушич ("Рівнегаз"), приз "За Волю до перемоги"- "Рівнегаз", приз "Чесної гри" - "Північ-Центр", приз "Кращий дебютант" - ФК "Горбаків".












На правах реклами