Ми у Facebook
23.01.2018, 19:51

У Бердянську зловмисник підірвав себе гранатою: троє поліцейських тяжкопоранені

Усіх постраждалих направили в лікарню імені Мечнікова, що в Дніпрі. Стан правоохоронців залишається тяжким.
У понеділок, 22 січня, опісля 9 години ранку у Бердянську Запорізької області троє працівників карного розшуку проводили оперативно-розшукові заходи щодо криміногенного елементу. Під час відпрацювання адреси зловмисник застосував гранату. В результаті вибуху троє поліцейських отримали тяжкі осколкові поранення.

- Медики борються за їхнє життя. На жаль, вимушений констатувати, що часто ціною здоров’я та життя працівників поліції забезпечуємо безпеку наших громадян у державі, - зазначив голова нацполіції України Сергій Князєв.

За повідомленням Депаратменту комунікації МВС України, усього від моменту створення Національної поліції України при виконанні службових обов’язків отримали поранення 1197 поліцейських, з них 38 ‑ у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. 24 працівника поліції загинули, з них чотири - в зоні АТО.

Нагадаємо, 19 січня в Одесі внаслідок стрілянини постраждали п’ятеро осіб. З них поранення отримали троє правоохоронців та випадковий очевидець події. Ще одного чоловіка вбито.



Близько 15:30 поліцейський патруль виїхав на виклик. За адресою вул. Новосельського перебувла особа, яку розшукували за правопорушення передбачене ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганські дії з застосуванням вогнепальної зброї). Прибувши на місце поліцейські з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив трьох поліцейських, водія таксі та застрелив свого спільника.



Правоохоронці намагалися затримати злочинця, але той почав відстрілюватися.



Злочинця ліквідували на місці поліцейські, які приїхали на підкріплення.



Увечері того ж дня один з поліцейських помер у лікарні.



- Життя 27-річного дільничного офіцера поліції Сергія Пригаріна обірвалося…
Від отриманих поранень одеський поліцейський помер у лікарні. У Сергія залишилась дружина та дворічна донька. Сумуємо разом з родиною Сергія… - повідомив Сергій Князєв.

А у Рівному в будинок відомого рівненського бізнесмена кинули гранату. Вибух пролунав учора, 22 січня, близько третьої ночі у приватному господарстві 43-річного рівнянина на вулиці Бориса Степанишина.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ