Ми у Facebook
24.01.2018, 12:01

У Шубкові пройшов рекордний ХХХІІІ щорічний «Турнір поколінь» з волейболу

Вже понад три десятиліття, починаючи з далекого 1986 року, в селі Шубків Рівненського району, проходять змагання з волейболу, які мають назву «Турнір поколінь». Його учасниками є лише жителі Шубківської сільської ради.
Цей захід особливий ще й тим, що в 2015 році він занесений до Національного Реєстру Рекордів України, як найтриваліший аматорський волейбольний турнір. Вже 33 роки поспіль, наприкінці січня, в місцевому спортивному залі у боротьбі сходиться молодість та досвід. Всі команди-учасниці формуються за віком, тому сьогоднішні школярі тут спокійно можуть змагатися не лише зі своїми батьками, а й навіть помірятися силою з дідусями. Про жодні поступки мова навіть не може йти. Більшість учасників тренуються протягом всього року, аби вдало виступити на змаганнях і принести перемогу саме своїй команді.

З року в рік саме Шубківська сільська рада ініціює проведення цього турніру, в чому їй допомагає «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області, а в цьому році до організації заходу долучився ще й «Центр спорту Рівненського району». Хорошою традицією стало відзначення наймолодшого учасника, яким цього року був чотирнадцятирічний Станіслав Фомич, та найстаршого, яким вже вкотре стає Віктор Павлюк, котрому цього року виповнилося 71. Окремо відзнаку отримав і найкращий гравець турніру. Судді зійшлися в рішенні, що двадцятишестирічний Олег Колосовський продемонстрував індивідуально найсильнішу гру.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині провели «Турнір поколінь» з волейболу

У Шубкові відбувся рекордний 32-й щорічний волейбольний турнір

Однак, волейбол – командна гра, і перемагає та програє тут завжди колектив. Цього разу найкраще виступили гравці віком 22-25 років; трішки їм поступилися спортсмени віком 30-35 років; а замкнула трійку призерів на п’єдесталі команда школярів. Всі вони отримали кубки, дипломи та подарунки від організаторів. Тож цього разу молодість здобула перемогу над досвідом, але вже за рік, ветерани спробують взяти реванш і повернути собі спортивні нагороди.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ