Ми у Facebook
30.01.2018, 13:20

Блакитний супермісяць з багряним відтінком – чого боятись і чому радіти 31 січня

Як може вплинути на нас унікальне астрономічне явище в останній день січня 2018.
У середу, 31 січня, відбудеться декілька рідкісних збігів, які стосуються єдиного й неповторного супутника Землі – Місяця.

Три астрономічних явища – повне місячне затемнення (“багряний” або “кривавий” Місяць), Cупермісяць і “блакитний” Місяць - одночасно відбудуться у ніч 31 січня, повідомляє інтернет-ресурс AccuWeather. Востаннє подібне траплялося 30 грудня 1982 року для Східної півкулі Землі та 31 березня 1866 року для Західної.

Чому Супермісяць?

Супермісяць - це момент найбільшого зближення Місяця і Землі. Найчастіше це явище ми спостерігаємо восени та взимку. Попередній в ніч з 1 на 2 січня 2018 був ще більшим та яскравішим, тобто ближчим до нас. Як обчислили у NASA, місячний диск на Новий рік здавався на 14% більшим і на 30% яскравішим. Наступні такі Супермісяці побачимо 21 січня та 19 лютого 2019 року.

Чому Багряний або Кривавий Місяць?

На жаль, повне місячне затемнення зможуть побачити лише жителі центральних та західних регіонів Північної Америки. “Блакитний кривавий супермісяць", як вже встигли охрестити це явище астрономи та астрологи, почнеться з настанням середи, 31 січня. Під час повного затемнення Місяць опиниться в тіні Землі і його диск поступово з білого ставатиме жовтим, оранжевим, червоним, багряним. Тому люди завжди лякались, побачивши незвичайне видовище, називали місяць "кривавим" і бачили в цьому якесь зловісне знамення...

Чи буде війна? Прикмети, знаки, знамення

Чому Блакитний Місяць?

Блакитним Місяцем називається друга Повня (Місяць уповні, Повний Місяць), що припадає на один календарний місяць. У січні 2018 дві Повні. Перша у знаку Рака 2 січня о 04.25, друга у знаку Лева 31 січня о 15.27 за київським зимовим часом (GMT + 2 години).

Чого чекати й остерігатись

На жаль, на території України ми не зможемо помилуватись таким астрономічним дивом, адже у нас буде вже пообідня пора. Однак на внутрішній стан, емоції, настрій, самопочуття і стосунки багатьох людей Блакитний Супермісяць з багряним відтінком вплине, й неабияк.

З точки зору астрології, місячне затемнення у знаку Лева символізує загострення внутрішньої кризи та її розв'язання, поворотний етап у житті кожної людини. Вплив цього явища відчуватиметься ще півтори доби.

Оскільки Місяць діє на емоції, на першому плані опиняться проблеми людських амбіцій, а також взаємних стосунків, соціальних зв'язків, ділових та особистих відносин. Можливо, загостряться чи набудуть актуальності якісь приховані конфлікти, скандали, юридичні суперечності. Особливо слід бути обачним і контролювати себе людям, які народжені під знаками Лева, водних знаків Скорпіона, Рака і Риб.

У цю добу може розкритися наша внутрішна сутність, те, що ми не хочемо бачити в собі та навколо себе.

Астрологи й езотерики радять остерігатись психічно неврівноважених, неадекватних, нетверезих людей і не вступати в жодні конфлікти на вулиці та навіть вдома. Варто якийсь час побути на самоті в безпечному й комфортному місці, відволіктися від щоденного негативу, відпочити, помріяти, пофантазувати, скласти якісь позитивні особисті плани.

Хочеш змінити долю — чекай затемнення

А найбільший позитив 31 січня такий: цей день дарує нам можливість проявити себе, розкрити й показати свої таланти та здібності, подолати якісь внутрішні страхи та кармічні проблеми.







На правах реклами