Ми у Facebook
03.02.2018, 16:45

Для спортсменів «Інваспорту» у Рівному провели свято «Наша спортивна гордість»

Під час щорічного свята «Наша спортивна гордість» нагородили 65 кращих спортсменів з інвалідністю та фахівців галузі за підсумками минулорічного сезону. Традиційно урочистий захід пройшов в обласному центрі «Інваспорт».
Відвідала урочистості та вручила спортсменам державні відзнаки заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Орден "За мужність" І ступеня та відзнака "Повний кавалер" ордену для футболіста Сергія Фролова

«У своїй групі регіонів Рівненщина займає перше місце у видах спорту осіб з інвалідністю. А за результатами оцінювання Міністерства молоді та спорту, рівненський центр «Інваспорт» входить до п’ятірки кращих в Україні. Ви – наша гордість, і тому ми надалі будемо виконувати усі матеріальні і моральні зобов’язання перед вами, - звернулась Світлана Богатирчук-Кривко до спортсменів. - У цьому році 15 спортсменів та 10 тренерів отримуватимуть обласну стипендію. Дуже приємно, що 6 призерів та тренер, які брали участь у Паралімпійських іграх, протягом 2 років будуть одержувати стипендії Президента України».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Почесну грамоту КМУ вручили тренеру з футболу Андрію Сікальському

Призери отримали свої відзнаки у 10 номінаціях.

Орден Княгині Ольги ІІ ступеня для дзюдоїстки Катерини Шепелюк

Зокрема, кращих із кращих спортсменів обрали у паралімпійських та дефлімпійських видах спорту та тих, що не входять до програми таких ігор. Крім того, визначили «Кращу молодь», «Паралімпійські надії», «Юну команду року», «Кращих ветеранів» та «Кращих тренерів-викладачів спорту». Відзнаки також отримали у номінаціях «Тренер року ДЮСШ», «Кращий голова фізкультурно-спортивного клубу» та «Слава Паралімпійського та Дефлімпіського спорту».

Нагадаємо, з 23 по 24 вересня на рівненському стадіоні «Авангард» пройшли Кубок та першість Рівненської області з легкої атлетики. Змагання проводилися серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ