Ми у Facebook
03.02.2018, 14:42

Рівненські юніорки взяли участь у зимовому чемпіонаті України з пляжного волейболу

Тривають зимові чемпіонати України з пляжного волейболу. В минулі вихідні стартували юніорки в категорії U-15. Рівненщину представляли чотири пари: Стельмах/Лагоднюк та Плюхина/Гусейнова з Рівного і Клепар/Ровенчук та Зламан/Грищук з Острога.
Як відзначили у Рівненській обласній федерації волейболу, перший тур зібрав рекордні 64 пари учасниць, тож дістатися вирішальних матчів було вкрай непросто.

Найкращий результат показали Марина Стельмах та Крістіна Лагоднюк, які в підсумку фінішували третіми. У вирішальних матчах за нагороди, в півфіналі, Марина та Крістіна в боротьбі поступилася парі Авторська / Ніценко з Чорноморська, а в грі за третє місце впевнено 21:10, 21:9 переграли пару Ковальчук / Мельник з Деражні.

Інші пари нашого регіону показали наступні результати: Плюхина / Гусейнова – п’яті, Зламан / Грищук на 9-й позиції, Клепар / Ровенчук – двадцять п’яті.

Наступний тур в цій віковій категорії відбудеться 23-25-го грудня в Кременчуці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

Тим часом, вже 3 лютого в очному протистоянні зійдуться команди, які мріють пробитися до найсильнішого квартету. І якщо становище «Орбіти» (в якої поки 25 очок і четверте місце) сьогодні досить непогане, то для «Регіни» (вона шоста, у неї 17 очок і шість пунктів відставання від «Білозгара») матчі з нею – фактично останній шанс зберегти заповітну надію.

Лише дві перемоги дозволять підопічним Ігора Тартаковського залишитися конкурентоспроможними.

Втім, за словами самого наставника «Регіни», він - реаліст, а тому не може дозволити собі хорохоритися, коли у кількох провідних виконавців є проблеми зі здоров’ям. І чи всі зможуть зіграти у відповідальних поєдинках – питання риторичне.

Натомість, запоріжанки у недавньому півфінальному протистоянні в кількох партіях добряче попсували нерви самим діючим чемпіонкам країни. За словами їхнього головного тренера Володимира Бузаєва, не вистачило досвіду, віри у власні сили та трішечки везіння. Однак ці поєдинки проти «Хіміка» так чи інакше зіграли позитивну роль. І відчуття того, що насправді вони реально спроможні на більше, має надихнути його підопічних на потужне зміцнення свого турнірного становища.

Таким чином, і цій парі є заради чого викластися на майданчику по-максимуму. А це гарантує видовищний волейбол!

Залишається додати, що в третьому турі команди вже зустрічалися між собою і обміялися перемогами з однаковим рахунком 3:1

РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ – ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ
(3 лютого початок о 17.00. 4 лютого – об 11.00)





На правах реклами