Ми у Facebook
04.02.2018, 12:40

Шоу "Міняю жінку" знову завітало на Рівненщину (+ВІДЕО)

Дубенський замок привабливий не лише для споглядання, а й для фільмування. У середньовічних мурах зняли епізод відомої телепередачі.
Нещодавно у Рівному відзняли випуск шоу "Міняю жінку" з сім'єю Сидорчуків. Рівняни із захоплення спостерігали за перебігом подій та вболівали за земляків. Вочевидь, столичним тележурналістам приглянувся ще один куточок на Рівненщині. У Дубенському замку відзняли фінальний епізод 13 сезону шоу "Міняю жінку". Ось що відомо про сім'ї, що завітали на Рівненщину.

Владислава - актриса масовки з Києва, її чоловік Олександр - водій швидкісного трамваю. Влада зовсім не займається домашнім затишком і власними дітьми, намагаючись побудувати кар'єру. Тетяна і її чоловік Віталій з Тернополя - власники дитячої медіашколи і невеликого бізнесу.



Влада випробує себе в черговий ролі - керівника медійної школи. Їй доведеться продемонструвати акторські здібності і навчити дітей майстерності роботи з камерою. А Тетяна за допомогою клінінгової служби буде намагатися подолати безлад у домі, оточить увагою дітей, позбавлених піклування дорослих.

P.S Для тих хто поспішає - кадри з Дубна починаються з 44 хвилини.





На правах реклами