Ми у Facebook
04.02.2018, 14:42

На Львівщині перекинувся автобус із рівненською футбольною командою [+Фото]

Внаслідок негоди між селами Дідилів і Банюни Кам`янко-Бузького району Львівської області перекинувся автобус із футболістами-аматорами.
Двадцять гравців ФК «Малинськ» поверталися після матчу на передсезонному турнірі додому на Рівненщину. За словами правоохоронців, під час ДТП ніхто не постраждав.

Як розовіли журналісти ZAXID.NET, про інцидент повідомив співробітник поліції Ігор Зінкевич, зазначивши, що дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18:30 у суботу, 3 лютого. Згодом цю інформацію правоохоронці підтвердили вже офіційно.

Речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій повідомила, що ДТП сталася на небезпечному повороті між селами.

«Водій не врахував дорожніх умов і не обрав безпечної швидкості, через що на повороті автобус почало нести. Водій зачепив відбійник і вже зупинився, однак автобус не встояв і перевернувся на бік, з`їхавши у кювет», – пояснила Катерина Рибій.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ФК «Малинськ» залишився останнім конкурентом ОДЕКа в боротьбі за чемпіонство

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини

Відомо, що у цей момент у салоні перебувало 20 членів футбольної команди «Малинськ» та водій, які поверталися із тренування у Львові в сторону Рівного. Після ДТП ніхто із них не звертався за допомогою до медиків.







Відзначимо, що у суботу, 3 лютого, ФК "Малинськ" на турнірі пам`яті Ернеста Юста зіграв із "Юностю" з Гійче на стадіоні імені Богдана Маркевича, вигравши з рахунком 4:1. Для малинської команди цей турнір став першими подібним передсезонними змаганнями за межами Рівненщини. До цього команда з Березнівшини традиційно починала підготовку до нового футбольного сезону участю у відкритій Зимовій першості міста Рівне «Меморіал Володимира Шморгуна».

Нагадаємо, ФК «Малинськ» - один з двох клубів, який представляє Рівненську область у змаганнях Чемпіонату України серед аматорів і друге коло яких розпочнеться навесні. Крім того, малинська команда бере участь в обласних турнірах. За підсумками 2017 року ФК «Малинськ» здобув срібні нагороди Чемпіонату Рівненської області та вийшов до фіналу Кубка Рівненщини.





На правах реклами