Ми у Facebook
08.02.2018, 10:43

Рівненський «Верес» у Туреччині обіграв "Слован" із Братіслави

Свій п`ятий контрольний матч у рамках тренувального збору, що проходить у турецькій Анталії, провів рівненський "Верес". Суперником команди з України став словацький "Слован" із Братіслави, який рівняни обіграли завдяки єдиному голу на останній хвилині.
"Верес" (Рівне, Україна) - "Слован" (Братіслава, Словаччина) - 1:0 (0:0)

6 лютого 2018 року, Белек, Туреччина
контрольний матч

"Верес": Фастов (гравець на перегляді) - Борзенко, Приймак, гравець на перегляді, Западня, Морозенко, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Сергійчук, гравець на перегляді.
Головний тренер: Юрій Свірков.

Гол: Сергійчук (90)
Сергій Борзенко не реалізував пенальті

Як відзначили у Інформаційній службі НК "Верес" (Рівне), у матчі проти третьої на цей момент команди словацької Фортуна-ліги головний тренер рівнян Юрій Свірков дав можливість проявити себе гравцям, що не виходили на поле у попередньому спарингу проти казахстанського "Жетису". Ігрову практику також отримали потенційні новачки команди.

Як і у матчі проти "Жетису", у цій грі знову не зіграв Володимир Адамюк. Він продовжує відновлюватися після невеликого ушкодження, отриманого в одному із попередніх спарингів.

Єдиний у матчі і переможний гол рівняни забили після передачі Артура Западні і точного удару Михайла Сергійчука. Раніше ж Сергій Борзенко не реалізував пенальті.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

У суботу, 10-го лютого, "Верес" зіграє заключний спаринг-матч турецького збору - проти мінського "Динамо". А вже 13-го лютого рівненська команда повернеться до України, де продовжить підготовку до матчу чемпіонату УПЛ проти полтавської "Ворскли".

Тим часом, "Верес" залишив Микола Іщенко. Народний Клуб та футболіст припинили співпрацю за згодою сторін. Причиною цьому стала більш вигідна пропозиція від іншого клубу.

Тридцятичотирирічний захисник вже залишив розташування команди у турецькому Сіде, де "Верес" проводить тренувальний збір.

До "Вереса" Микола Іщенко приєднався влітку 2017-го. У першій частині сезону він провів у складі "червоно-чорних" 11 матчів, в яких відзначився однією результативною передачею.





На правах реклами