Ми у Facebook
13.02.2018, 12:01

У Рівному відбулось свято для особливих людей

Кожен гість цього вечора мав можливість пройтись по червоній доріжці, яка завершується теплими привітаннями та спалахами фотокамер.
" Night to Shine " – це цікавий вечір для людей з обмеженими можливостями віком від 14 років.








Зайшовши всередину, почесні гості вечора отримали відповідне обслуговування, яке включало зачіску і макіяж, чистку взуття, поїздку на лімузині, букетики та бутоньєрки, фуршет, і, звичайно, коронацію кожного гостя на короля або королеву вечора.









ФОТО: Зимові гойдалки, ялинка у смітнику та літня сцена. Ранок у Рівному очима репортера









– Мій улюблений вечір року! Це також улюблений вечір для тисячі королів та королев по всьому світу, яких ми коронуємо наприкінці вечора. Кожне місто, кожне селище, кожен штат і кожна країна потребує “Night to Shine" для людей з інвалідністю. Це час, коли всі працюють разом і стають частиною чогось надзвичайного і благословенного, що змінює життя кожного. ”Night to Shine” – це бути частиною однієї команди, Божої команди!- розповідає Тім Тебоу, засновник Tim Tebow Foundation.







Організатор вечора Катерина Давидюк каже:

- Це можливість для кожного з нас проявити Божу любов до людей з інвалідністю та дати їм можливість бути зірками, або ж королями і королевами вечора.



Родзинкою вечору ”Night to Shine” були запрошені зірки, а саме співачка Bria Blessing з гуртом " ShockolaD " і гурт " Квант ".











Як стати королевою випускного балу















На правах реклами