Ми у Facebook
13.02.2018, 08:22

Сьогодні українці змагатимуться у кількох видах спорту

Збірна України продовжує свою боротьбу на зимових Олімпійських іграх.
У вівторок, 13 лютого, триває четвертий день змагань. \



Українські атлети змагатимуться у кількох дисциплінах.

Зимова Олімпіада: сьогодні українці боротимуться за медалі

У змаганнях з гірськолижного спорту (Комбінація), о 11.30–13.10, 15.00–16.25, виступатиме Іван Ковбасюк із Закарпатської області. Також, українці виступатимуть у змаганнях з лижних гонок (індивідуального класичного спринту). О, 20.00–22.00 можна побачити буде виступи двох спортсменок з Сумської області - Марини Анцибор та Тетяна Антипенко.

Коли українці виступатимуть на зимових Олімпійських іграх (+РОЗКЛАД)

Відбудуться змагання із з лижних гонок (індивідуального класичного спринту) серед чоловіків. О 17.30–18.45 можна побачити виступити спорстменів із Сумської області Олексія Красовського та Андрія Орлика.

А от у змаганнях із санного спорту Україну представлятимуть мешканки Львівської області. О 19.30–21.55, Олена Шхумова та Олена Стецків змагатимуться у змаганнях - одномісні сани (ІІІ та ІV індивідуальні заїзди).

Подивитися спортивні змагання можна на UA:Перший. На Олімпіаду в Пхенчхан на весь період Ігор поїхали знімальні групи лише двох українських телеканалів. Одна з них - команда програми «Ранок з Інтером». Телеглядачі «Інтера» зможуть відчути себе в епіцентрі найбільших міжнародних змагань із зимових видів спорту завдяки захоплюючим репортажам і ексклюзивним інтерв'ю журналістів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ