Ми у Facebook
15.02.2018, 16:40

Авантюрно-романтична комедія «Прими» до Дня закоханих

Спеціально до Дня закоханих у Рівному відбудеться авантюрно-романтична комедія «Прими». Зустрічайте у Рівному екстравагантну виставу з перевдяганнями за участю зірок театру, кіно та телебачення 15 лютого у Міському Будинку Культури!
Наскільки це легка справа для чоловіка вдавати з себе жінку? І чи достатньо лише навчитись ходити на підборах та вдягнути сукню? Саме це доведеться перевірити на собі Георгію Хостікоєву (відомому актору театру та кіно) та Андрію Джеджулі (популярному теле, радіо ведучому та актору).

Їх персонажі – знаходячись на межі відчаю, заради мільйонів ризикують зіграти комедію з перевдяганням у жіночі сукні! Проте мільйони так просто не здобудеш! Проблеми чекають героїв нашої комедії щохвилини! Ну і звичайно, всі плани героїв змінює КОХАННЯ!

У Рівному відбудеться грандіозне шоу «Холодне серце»

Професійні декорації, яскраві костюми, зірковий склад відомих за багатьма кіно – і театральними роботами акторів у поєднанні з творчим підходом режисера створює неймовірно яскраву емоційну атмосферу, яка подарує радість та хороший настрій, які ще довго будуть з Вами!

У ролях: Георгій Хостікоєв, Андрій Джеджула, Дмитро Лалєнков, Марина Ягодкіна, Олег Примогенов, Марина Кукліна.

15 лютого, 19:00, Міський Будинок Культури. До зустрічі!

Квитки від 70 грн можна придбати у касі Міського Будинку Культури та онлайн: https://kasa.in.ua/vistava-primi-rivne





На правах реклами