Ми у Facebook
15.02.2018, 11:20

На Рівненщині знову уклали "Шлюб за добу"

У День Святого Валентина у Сарнах зареєстрували перший у цьому місті «Шлюб за добу». Церемонія одруження відбулася у готелі «Случ».
Участь у пілотному проекті Мін’юсту взяли Галина та Сергій Криницькі. До районного відділу ДРАЦС закохані лише вчора принесли свою заяву про реєстрацію шлюбу. А вже сьогодні, 14 лютого, стали на весільний рушник.



Де і як мешканці Рівненщини можуть укласти "Шлюб за добу"

– Ми хотіли зробити одне одному подарунок до Дня Святого Валентина, тож напередодні занесли заяву. Але коли нам запропонували скористатися послугою «Шлюб за добу», вирішили не втратити таку можливість і не чекати ще місяць до реєстрації шлюбу. Церемонія нам дуже сподобалась. Ми – щасливі, – поділились враженнями наречені.



Із одруженням закоханих привітала й заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації Неля Ковальова. Вона висловила сподівання, що «Шлюб за добу» у Сарнах стане таким же популярним серед наречених, як і у Рівному.



Зазначимо, що послуга «Шлюб за добу» діє в обласному центрі із січня 2017 року. За минулий рік нею скористалися 293 пари. Із січня цього року пілотний проект Мін’юсту запрацював також у Дубно. Там церемонія одруження у скорочені строки відбувається у Дубенському замку.






На правах реклами