Ми у Facebook
19.02.2018, 10:50

Тривалий карантин, загадкова історія з немовлям та напад на поліцейських - підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 12 - 18 лютого.
Питання, яке хвилює багатьох учнів та вчителів, цього тижня теж було актуальне - йдеться про карантин. Нещодавно стало відомо, що обмеження продовжили до середи, 21 лютого, включно.

Карантин у Рівному продовжили на кілька днів




- Хоча по деяких показниках ситуація щодо захворюваності стала кращою, але, як зазначив на засіданні Віктор Мороз, завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Державної установи "Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України", епідеміологічний поріг у Рівному перевищений на 17 відсотків. І на Рівненщині теж високий показник захворюваності. І відомо, що зараз пік захворюваності. Тому в Рівному і продовжили карантин, - зазначає Галина Кульчинська - заступник міського голови Рівного з гуманітарних питань.



Жінку, яка звинувачує лікарів у зникненні дитини, оглядали у рівненському перинатальному

Проте, це не єдина тема, яка стосувалася дітей і була актуальною цього тижня. У Млиніській центральній лікарні розгорівся скандал — жінка заявляє, що у неї в медзакладі зникла новонароджена дитина. Деталі з’ясовують правоохоронці. Цього тижня жінку оглядали у Рівненському перинатальному.



200 копачів кидали каміння та били палицями силовиків: деталі нападу старателів у Дубровицькому районі

У цьому тижні також "прокинулося" одвічне протистояння між правоохоронцями та бурштинокопачами - натовп старателів поблизу села Осова спочатку прогнав лісову охорону, а потім чинив опір силовикам. Сутичка тривала півтори години, під час яких старателі пішли в атаку на поліцейських, озброївшись палицями та камінням. В результаті п’ятеро поліцейських постраждало.





На правах реклами