Ми у Facebook
20.02.2018, 13:20

На Рівненщині була «Розминка від чемпіона»

Вже шість сезонів поспіль на Рівненщині триває обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Протягом навчального року його організацією і проведенням займаються працівники «ОЦЗН«Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.
ступенів, Мирогощанська ОТГ, з одним із найуспішніших спортсменів їхнього краю, майстром спорту України з веслування на байдарках та каное, майстром спорту України міжнародного класу з веслування на човнах «Дракон», багаторазовим чемпіоном світу Василем Осійчуком.

Зустріч з молодим атлетом розпочалася з короткого знайомства, під час якого він розповів про початок спортивної кар’єри, поєднання тренувань та навчання в школі, і звісно про досягнення на внутрішній та міжнародній арені. Свою першу медаль, Василь здобув ще в 14 років, яка, за його словами: «стала «трампліном» у світ професійного спорту». За роки регулярних виступів у атлета накопичилась така кількість нагород, що принести всі було б дуже важко, тому він взяв з собою лише найцінніші, і поділився історією їх здобутку в той час, коли діти роздивлялися, приміряли і фотографувалися з відзнаками.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В Острозькому районі відомий футболіст провів «Розминку від чемпіона»

У Дубенському районі відбулася «Розминка від чемпіона»

Особливо школярів зацікавили змагання на човнах «Дракон» і чим вони відрізняються від звичайного веслування на байдарках та каное. Тому атлет детально розповів про походження як одного, та і іншого виду спорту, особливості складу команд, та перспективи для першого увійти до олімпійської програми. Нині ж спортсмен не лише тренується двічі на день і бере участь у всіх можливих змаганнях, а й сприяє розвитку спорту як депутат Дубенської міської ради.

Окрім цікавої бесіди з гостем, діти мали можливість ще й отримати поради та настанови від нього під час самої розминки. Під час неї Василь особливу увагу приділив вправам, які дозволяють зміцнити м’язи рук та плечові суглоби, одночасно коментуючи кожен рух і демонструючи правильність їх виконання. На завершення він нагородив переможців конкурсу спортивного малюнку, до якого напередодні були залучені місцеві школярі. Одразу троє молодих художників отримали подарунки з рук спортсмена.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ