Ми у Facebook
24.02.2018, 18:19

У Рівному митці загадували бажання на Новий рік

Як це водиться у новорічну ніч люди загадують бажання на рік. А якщо це Китайський новий рік Собаки, який почався 16 лютого, то й рівненські музиканти об’єднані в «Акустичний квартирник» також будували творчі плани на рік та мріяли про прийдешнє.
Аби відзначити східний новий рік на сцену «Акустичного квартирника» вийшли такі виконавці як, фольклорист та лірник Андрій Ляшук, автори-виконавці Ольга Кондратенко, Павло Магола, Наталія Павелко-Максимчук. Народні пісні заспівав гурт «Джерело» на чолі з Раїсою Цапун. Серед представників рівненських рок-гуртів свої пісні виконали фронт-мени колективів «Земля Живих» - Сергій Турович, та вокаліст блюз-гурту «Zabriskie point» Олексій Потянок. Цікавим був виступ музично-танцювального гурту «Враження», який складається з батька та доньки - Андрія та Уляни Оштуків.

Організатор проекту Олексій Потянок зазначив : «В наших планах на рік є ідея продовження подібних акустичних концертів де окремі автори своїх пісень представлять свою музичну програму більш розширено. Також хочемо робити тематичні музичні вечірки, де лунатимуть відомі хіти в обробці різних музикантів, де прозвучать українські народні пісні та навіть маловідомі фольклорні твори в сучасній інтерпретації. Тому закликаємо усіх рівненських авторів виконавців приєднуватися до нашого творчого руху, шукаємо нові таланти. Адже часом музикант, який пише власні пісні шукає місце, де їх можна представити слухачу. А живе виконання творів і є для кожного музиканта головною метою».



















Кого зацікавила ідея акустичних виступів можуть знайти однодумців в групі «Справжній квартирник - Рівне» в мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/groups/146128526058537/





На правах реклами