Ми у Facebook
27.02.2018, 13:45

На спорткомплекс на Макарова область дає п’ять мільйонів

Перспектива розпочати будівництво вже цього року замайоріла над спорткомплексом на вулиці Макарова.
Адже проект багатофункціонального залу для ігрових видів спорту потрапив до переліку об’єктів, фінансування яких здійснюватиме Державний регіональний фонд регіонального розвитку. Звідти чекають отримати 35 мільйонів гривень. Область також готується виділити значну суму.

Загальна вартість спорткомплексу, який матиме 50-метровий басейн і льодовий палац, оцінюють у 310 мільйонів гривень. Його трибуни вміщуватимуть три тисячі глядачів. Якщо будівництво розпочнеться весною, то триватиме понад два роки.
На цей проект кошти область отримає від Державного регіонального фонду розвитку. Цю новину на засіданні бюджетної комісії Рівненської обласної ради повідомив заступник голови Рівненської ОДА Віталій УНДІР:

— Рівненщина подала на розгляд фонду 190 об’єктів. Області передбачено 214 мільйонів гривень. Спорткомплекс пройшов відбір і потрапив до переліку об’єктів, які будуть фінансуватися.

Зі свого боку, Рівненщина виділить п’ять мільйонів гривень. Таку суму заклали депутати в бюджеті на 2018 рік, який ще треба затвердити на сесії.

— На початок будівництва першої черги від фонду регіонального розвитку очікуємо 35 мільйонів гривень, — зазначив голова бюджетної комісії Юрій БЛАГОДИР.

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному [+Фото]

У Рівному триває скандальне будівництво (ФОТОФАКТ)





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини