Ми у Facebook
02.03.2018, 17:23

Янукович розповів, що саме написав у листі Путіну

Нещодавно Віктор Янукович зустрівся в Росії з журналістами. Зокрема, він згадав і про уже легендарне звернення Путіну 2014 року.
Віктор Януович зазначив, що у своєму зверненні до Президента Росії Володимира Путіна пропонував почати консультації й вносив пропозиції про введення поліцейської миротворчої місії. А потім ратифікувати рішення парламентами. Керувався, за словами Віктора Януковича, мали усталеною процедурою. У зверненні Віктор Янукович посилався на договір про дружбу і взаємодопомогу між Україною і Росією. Проте за словами Януковича, документ не ввели в дію:

Янукович скоро повернеться в Україну — адвокат

"Таке ж як я написав в Донецьку трьом державам-підписантам мирної угоди. Єдине, що вони зробили, вони поінформували світову громадськість в ООН через свого посла Чуркіна. Але ця заява моя, вона носила суто інформаційний характер і більше ніяк не використовувалася...

...Я це звернення написав 1 березня 2014 року в місті Ростові в першій половині дня. І відправили ми це звернення разом з моєю заявою, яку Чуркін оприлюднив на Раді безпеки ООН, в МЗС.

Я був не сам, зі мною була достатня кількість людей – ми довго радилися, потрібно було знайти правильну позицію і причину нашого звернення", - наголосив Віктор Янукович.

Віктор Янукович виховує третього сина


Також за його словами, за чотири роки він Путіна бачив лічені рази.

Про це повідомляє Українська правда.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ