Ми у Facebook
06.03.2018, 09:20

Укрпошта запрошує на навчальні тренінги

Проект «Craft it!» в партнерстві з Укрпоштою запрошує ремісників та хендмейдерів на навчальні тренінги з продажу та просування своїх виробів через інтернет.
У березні та квітні для мешканців Київської, Житомирської, Чернігівської, Рівненської, Волинської областей відбудуться тренінги для народних майстрів та хендмейдерів, які хочуть дізнатися, як продавати власні вироби он-лайн.
До участі у навчальних модулях запрошуються хендмейдери та ремісники, які прагнуть навчитися он-лайн продажам, дізнатися про ресурси, що допомагають це зробити, навчитися способам представлення себе та продажу власних виробів в інтернеті.

Під час навчальних модулів учасники дізнаються про специфіку продажу хенд-мейд виробів на ресурсах Crafta.ua, eBay, Amazon Handmade, Etsy та через соціальні мережі – Facebook та Іnstagram.

Окремо тренери розкажуть про суто практичні речі, з якими пов’язана торгівля на будь-якій платформі: доставка та оплата товару, питання безпеки і збереження, взаємодія з митницею, підготовка фотографій та описів для свої товарів.

Навчання проводитимуть досвідчені тренери та практикуючі продавці: Катерина Вітковська – Etsy, Олег Білоногий – eBay, Олександр Радич – Amazon Handmade, Ольга Костюк, Дарина Конох – Crafta.

Про можливості безпечної доставки і оплати консультуватиме заступник директора департаменту міжнародних операцій Укрпошти Юлія Павленко.
Участь у тренінгах безкоштовна.

Обов’язкова умова – попередня реєстрація за посиланням bit.ly/polissyatrainings до 10 березня (для першої хвилі) та 14 квітня (для другої хвилі).

Детальний розклад тренінгів можна переглянути за посиланням.

Оновлення інформації про проект – на сторінці Craft it. Навчися і зроби у facebook.

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою ucidngo.craft@gmail.com
Проект проходить в рамках програм Східного партнерства (eaptc.eu), що реалізується за кошти Європейського Союзу та за адміністрування Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).





На правах реклами