Ми у Facebook
08.03.2018, 11:19

Зимову першість Рівного з футболу виграла у суботу команда «Понеділок» [+Відео]

Вирішальний матч Зимової першості міста Рівне «Меморіал Володимира Шморгуна» з футболу, який тривала майже два місяці, відбувся у суботу, 3 березня. Але переможцем фіналу та, відтак, усіх змагань стала команда, названа на честь іншого дня тижня – «Понеділок».
Спочатку перед фіналом «розігріти» публіку у цей морозний весняний день повинні були бугринська «Калина» та клесівський «Граніт» матчем за третє місце. Проте представник Гощанського району після скандальної ситуації у півфіналі, коли бугринцям під час серії одинадцятиметрових зарахували технічну поразку, відмовився від поєдинку за третє місце на користь матчу в обласному турнірі «Меморіал Володимира Шморгуна». Таким чином, дебютант турніру з Сарненського району без боротьби здобув третє місце у міській Зимовій першості.

У фінальному матчі, який зібрав значну кількість глядачів на запасному полі стадіону «Авангард», вперше з 2008 року не було жодної «авангардівської» команди – адже «Горинь» та «Понеділок» грали у групі «Парк» і в очній зустрічі кустинці поступилися з рахунком 2:3. Цього разу представник Рівненського району також поступився, але шансів перемогти чи відігратися у нього було значно менше, ніж попереднього разу в групі – забивши у кожному таймі по голу «Понеділок» відсвяткував закономірну перемогу 2:0 і вперше в своїй чотирирічній історії став найкращою командою міського «Меморіалу Володимира Шморгуна».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На футбольному Меморіалі Шморгуна відіграли більшу частину групового етапу

У зимовій першості Рівного з футболу фаворити програли перші матчі



Нагадаємо, в минулому році «Понеділок», програвши у півфіналі по пенальті малятинському «Поліссю», виграв «бронзу» завдяки єдиному м’ячу у матчі проти ФК «Садове-2», а у 2015 та 2016 роках команда двічі вилітала з турніру на етапі 1/8 фіналу.

Після фінального свистка останнього матчу Зимової першості міста Рівне 2018 року голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков та головний суддя змагань Олександр Ганіченко провели нагородження команд і гравців.

Відзнаку кращого уболівальника отримав Юрій Рудь, кращого дебютанта – «Фаворит» (Колоденка), приз «За волю жо перемоги!» - ДЮСШ «Верес» U-17, приз «Справедливої гри» - «Полісся» (Малятин), кращого голкіпера – Сергій Краснолюба («Калина» Бугрин), кращого захисника –Сергій Цвик («Горинь» Кустин), кращого нападника – Юрій Козлюк («Понеділок»), кращого гравця у команді –Павло Зубарєв (Горинь» Кустин), кращого гравця турніру – Сергій Примак («Граніт» Клесів).










На правах реклами