Ми у Facebook
10.03.2018, 09:57

Учитель-легенда: літній дідусь з Рівного вправно катається на ковзанах (відео)

У соціальних мережах захоплюються пенсіонером на катку.
Класно, коли старість може бути такою крутою, як у цього дідуся, якому більше 80 років! ❤️ ❤️ ❤️ Милуюсь і дивуюсь!». Написала у своїй сторінці на ФБ відомий юрист з рівного Ліана Диновська. Вона розмістила відео, як на катку в розважальному центрі «Ексватор» літній чоловік вправно катається на ковзанах.

У Рівному стартував обласний турнір з футболу Меморіал Шморгуна [+Відео]



Під постом зібралося чимало позитивних коментарів і схвальних відгуків. І виявилося, що вправний ковзаняр — педагог-легенда Дрига Вадим Гордійович.
Ось що про моторного дідуся написали окремі рівняни.

Де рівняни можуть придбати ковзани?



Віктор Стрихарчук: «Він у 70-х роках тренував мене в ДЮСШ№2,що в паку Т.Шевченка, азам футболу. Приклад відданості спорту. Дай Боже йому здоров’я на довгі роки. РЕСПЕКТ І ПОВАГА».

Mirra Mlnk «Цей дідусь — Заслужений вчитель фізкультури у нашому місті, рівних йому немає!!!! Він усе своє життя присвятив спорту та танцям, і не одне покоління навчив кататися на ковзанах. У далеких 80-тих він організовував на мікрорайоні «Північний», на гральному полі ЗОШ №13, свій каток тодішній "Екватор", де навчив абсолютно безкоштовно кататися мабуть більшу половину міста.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами