Ми у Facebook
10.03.2018, 15:22

Покатав дівчину: у Рівному п'яний водій розтрощив автівку патрульних (+ФОТО)

Патрульних атакували сьогодні, 10 березня, близько опівночі.
Як повідомляло ОГО, сьогодні постраждали поліцейські під час патрулювання - водій протаранив авто правоохоронців. Стали відомі усі деталі події.

Під час час патрулювання поліцейські помітили автомобіль «Volkswagen Т5», який їдучи вулицею Гагаріна грубо порушував правила дорожнього руху. У відповідь на вимогу зупинитися через гучномовець, а також звуковий сигнал, мікроавтобус лише збільшив швидкість та почав тікати. На переслідування порушника орієнтували п’ять екіпажів патрульної поліції.

На вулиці Олени Теліги, зважаючи на аварійні ситуації, які створював водій автомобіля та небезпеку від його дій, патрульні вирішили застосувати табельну вогнепальну зброю та двічі вистрілили у колеса втікача. Однак це не зупинило порушника.

На перехресті вулиць Соборна-Млинівська екіпаж патрульної поліції намагався заблокувати проїзд зловмиснику службовим автомобілем. Однак, водій не зупинився і спрямував свій автомобіль на «таран» та продовжив втечу.

Вже за кілька хвилин його затримали поблизу цього місця, на вулиці Соборна. Водієм виявився 23-річний житель Дубровицького району, який мав усі ознаки алкогольного сп’яніння. Молодик розмовляючи із правоохоронцями поводив себе зухвало та грубо.

У Рівному порушник "пішов на таран" патрульної машини. Правоохоронці травмовані (+ФОТО)

У Рівне молодий чоловік приїхав до своєї знайомої, яка була разом з ним у салоні автомобіля.

У водія відібрали зразки для освідування на стан сп’яніння.

В результаті тарану тілесні ушкодження отримало двоє працівників поліції. 30-ти та 28-ми річних патрульних поліцейських госпіталізували у лікарню з закритими черепно-мозковими травмами та забоями.

Правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому тепер загрожує 5 років за гратами.

У Рівному кинули гранату на подвір'я будинку (+ВІДЕО)

До речі, сьогодні протаранили патрульних й у Києві. Загалом, від нападу постраждало 5 правоохоронців.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами