Ми у Facebook
14.03.2018, 17:22

У Цепцевичах відновлять будівництво школи

Добудова нового навчального закладу має розпочатися в селі Цепцевичі Сарненського району. На цей об’єкт депутати обласної ради передбачили перший транш коштів. Новий навчальний заклад розрахований на 820 місць.
Торік звели “коробку” навчального закладу та котельню. Вартість проекту “під ключ” становила 82 мільйони гривень, однак її можуть переглянути.

У селі з найвищим приростом населення в Україні y школі не вистачає місць



На останньому засіданні бюджетної комісії обласної ради заступник голови Рівненської ОДА Віталій УНДІР наголосив, що проект добудови школи потрапив до переліку об’єктів, на які виділить гроші Державний регіональний фонд розвитку. Депутати за умовами співфінансування також закладають гроші з обласного бюджету. Адже зведення нової школи вирішить гостру проблему нестачі місць у старому приміщенні, де діти вчаться у дві зміни.

– Нині заклад відвідують 732 учні, хоча вона розрахована на 240. Школа працює з 8-ї ранку до 20-ї вечора, тому багатьом дітям складно добиратись на уроки, – каже директор Цепцевицької школи, депутат Рівненської обласної ради Людмила МАРИНІНА. – Вартість будівництва майбутньої школи сягає 82 мільйонів гривень, але невідомо, чи їх вистачить.

Багатодітне село Цепцевичі, що на Рівненщині

Нове приміщення закладу вміщуватиме 820 дітей. Мільйон гривень, який мають виділити депутати, вистачить на проектно-кошторисну документацію, пояснила прес-секретар Управління освіти і науки Рівненської ОДА Олеся СТЕЛІГА. За її словами, планується, що будівельні роботи на об’єкті мають відновитися у травні.

Фото: volyn.com.ua





На правах реклами