Ми у Facebook
15.03.2018, 18:57

Били та тягали за волосся дівчину-копа

18-річні хулігани з Дубна напали на поліцейський патруль.
Зухвалий напад на поліцію скоїли молодики в райцентрі Дубно. Спочатку друзі під "мухою" побили 17-річного підлітка. Хлопець зміг викликати поліцію. Патруль знайшов дебоширів, але ніхто не очікував, що хулігани покалічать і двох поліцейських.

На Рівненщині судили хуліганів, які побили патрульних (+ВІДЕО)

Відразу пішли в наступ

Кривдників підлітка патруль виявив поблизу продуктового магазину. Надворі була майже десята вечора. Підозрювані здаватися не збиралися й пішли у наступ на поліцейських.

Спочатку Максим і Дмитро почали лупцювати чоловіка. Коли його напарниця стала викликати підмогу – накинулися на дівчину. Старший лейтенант Євгенія КУНДЕУС пригадує, що напад був цілком неочікуваним. З напарником не встигли навіть дістати табельну зброю.
– Відразу зав’язалася бійка. Руками та ногами лупцювали напарника, тоді кинулися на мене, – розповіла дівчина. – Били та тягали за волосся, але до цього встигла викликати підмогу.

Тягали за волосся та зламали ногу поліцейському: суд обрав запобіжні заходи двом хуліганам із Дубна

Хлопців затримали. Хуліганами виявилися 18-річні друзі. Перебували напідпитку.

Ніде не працюють, мали проблеми із законом

У середу, 7 березня, міськрайонний суд Дубна обрав хуліганам міру запобіжного заходу. Обидва мають погану репутацію. Вже притягувалися до відповідальності за крадіжки та збут краденого. Прокурор Андрій ЯРОЩУК просив суддю відправити обох під домашній арешт на два місяці.

– Хлопці ніде не працюють, не мають джерела постійного прибутку. Це може спонукали їх здійснити нові злочини, – зазначив обвинувач.
Дмитро, який тягав за волосся дівчину-копа, свій вчинок ніяк не пояснив. Єдине додав, що в протоколі опису інциденту поліція багато фактів перебільшила. А ось товариш Дмитра Максим, який під час нападу зламав ногу напарнику дівчини, про скоєне шкодує.
– Якби був тверезим, то сів би в патрульний автомобіль, поїхали би в поліцію та розібралися, – додає Максим ТІМЕЙЧУК. – Це випадково сталося…

Одного арештували, іншого відпустили

Дмитра суд відправив під цілодобовий домашній арешт. Адже він, раніше затриманий на збуті краденого, потрапив під амністію та не відбував покарання. Натомість товариш, який мав судимість за крадіжку, проведе два місяці у слідчому ізоляторі. Адже він завдав тяжких тілесних ушкоджень патрульному. Поліцейський нині в травматологічному відділенні районної лікарні Дубна. У нього підозра на струс мозку.

– Обстеження виявило перелом у гомілково-ступневому суглобі без зміщення, – розповів завідувач відділенням травматології райлікарні Мирон ПАВЛІВ. – Поліцейський пробуде на лікарняному два місці.
Євгенія заліковує побої вдома. За напад на неї та напарника 18-річним хуліганам загрожує до п’яти років тюрми.

Більше інформації - в газеті "ОГО". Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами