Ми у Facebook
19.03.2018, 09:16

Зламав шию, але став відомим адвокатом (+ВІДЕО)

Унікальний адвокат працює у Здолбунові. В юності Віталій Ярмольчук зламав шию і більше не зміг ходити. Однак зумів знайти в собі сили та перемогти складні життєві обставини. Він здобув фах юриста і став популярним адвокатом.
– От вчора приїхали в податкову, а треба піднятися на третій поверх. Сходинками візок із Віталієм не піднімеш, а ліфта немає, – скаржиться батько адвоката.

Сергій Антонович уже десяток років працює в сина помічником. У багажнику авто постійно возить коляску. Пересаджує в неї сина й везе до суду.

– Коли сталася трагедія, спочатку було важко. Потім зрозуміли, треба жити далі, – пригадує момент травми сина Сергій ЯРМОЛЬЧУК. – Віталій сам почав вчитися, обрав фах юриста та сам вступив в Острозьку академію, вчився екстерном.

Хотіла заробити, але втратила руку: Дівчині з Луцька відірвало кінцівку на роботі в польській пральні

Віталій не ходить чверть століття. У 12 років пірнав в озеро та зламав шию. Від вимушеної нудьги почав багато читати й вирішив стати адвокатом. І навіть влаштувався на роботу.

– Нудно було сидіти вдома. А нині я живу, щодня ходжу на роботу, захищаю права людей у судах, – пояснює вибір професії Віталій.



Незвичний адвокат спеціалізується на цивільних справах. Його часто просять допомогти в боргових суперечках. Пенсіонерка Зоя Опанасівна оскаржує банківський кредит.



– Щоб у всіх були такі голови, як у Віталія, то в людей було б менше проблем, – зауважує клієнтка Зоя ВАСИЛЬЧУК. – Молоді люди з руками та ногами нічого не роблять. Лише крадуть, спиваються, а от головою мало хто думає.

Професіоналізм Віталія поважають і опоненти. Запевняють, він завжди готовий до засідань, скарги чітко аргументує.

– Мій опонент має надихати решту людей з обмеженими можливостями. Щоб вони боролися, не здавалися своїм вадам і розуміли – життя на тому не спиняється, – каже представник банку Олександр ФЕДОРЧУК.



Щасливий Сергій і в особистому житті. Уже три роки одружений на Наталії (на фото). З львів'янкою познайомилися в соцмережах. Їхня мрія – народити двох дітей.

фото автора.

Більше інформації - в газеті "ОГО". Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами