Ми у Facebook
20.03.2018, 12:30

Учасниця Олімпійських ігор провела «чемпіонську розминку» в Бугрині

З часу створення Бугринської об’єднаної територіальної громади тут вже відбулася велика кількість спортивних заходів, які організовували «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.
Цього разу гості завітали до них в рамках обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», разом з майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасницею ХХХІ літніх Олімпійських ігор в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 2016 р. Світланою Станко.

Зустріч відбувалася на базі «Бугринського НВК: ДНЗ-ЗОШ І-ІІ ст. - АТЛ». Щойно переступивши поріг школи, до спортсменки підійшла знімальна група шкільного відеоблогу, яка записала з нею інтерв’ю. Загалом на зустріч прийшли близько сотні дітей, з якими легкоатлетка поділилася секретами своїх багаторічних успішних виступів на змаганнях. Світлана, до речі, спеціалізується виключно на довгих дистанціях і марафонах, які не завжди підкоряються навіть досвідченим спортсменам. А вона за всю свою кар’єру жодного разу не зійшла з дистанції, і завжди досягала фінішу, що вже саме по собі майже унікальне досягнення для марафонців. Це навіть враховуючи той факт, що в її біографії бували моменти, коли вона за чотири дні, сумарно пробігала близько 100 кілометрів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В Острозькому районі відомий футболіст провів «Розминку від чемпіона»

У Дубенському районі відбулася «Розминка від чемпіона»

Коли настав час самої розминки, тут вчителі розподілили дітей окремо на групи хлопців та дівчат. Світлана провела їм розминку окремо. Для хлопців вона підготувала більше силових елементів на м’язи рук та ніг, а з дівчатами вони зосередилися на вправах, котрі були направлені на розвиток гнучкості. Також, гості запропонували стати суддею конкурсу малюнку на спортивну тематику. Він напередодні проводився для всіх школярів, котрим потрібно було підготувати свої роботи, в яких вони пропагували спорт та здоровий спосіб життя. На завершення заходу, традиційно всі школярі фотографувалися з кубками та нагородами, які спортсменка здобула на змаганнях, брали в неї автографи та робили спільні фото.





На правах реклами